reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Znam dziewczyny co mialy tak niestety przez cala ciaze. Problemy z koncentracja i kojarzeniem. Sama lapie sie na tym, ze zapominam jakies podstawowe nazwy etc, nie moge sie skupic i czasem zadaje naprawde idiotyczne pytania ale dociera to do mnie dopiero po jakims czasie;) tzw baby brain
Nie znałam tego określenia. Fajne. :) Mam nadzieję, że mi przejdzie niebawem.

reklama
Dzień dobry :-)
U mnie słońca brak, a mnie nie chce się wstać.

Uffff juz myślałam, że tylko mnie dopadł spadek koncentracji. Masakra po prostu. Aaah i cieszą mnie najmniejsze rzeczy. Znajomi to już zaczynają źle na mnie patrzeć. Nic nie poradzę, że biorę ile życie daje rade.

Kochane miłego dnia :-* i zdrówka! proszę dbać o siebie

Miałam dziwna noc. Spałam ciągle trzymając dłoń na brzuchu. Przebudzilam się na siku, a brzuch miałam duży, taki strasznie wzdęty. Chyba nie powinnam na noc jeść duszonej cebulki.

Ojej to rzeczywiście Twoj strach jest uzasadniony. Ja na szczęście mam plamienia skąpe ale, ze jestem przewrazliwiona to zadzwoniłam do gina. Na szczęście dal mi swoją komórkę i mogę dzwonić gdyby tylko coś mnie zaniepokoilo.
Tez mam telefon do swojego. Tylko mój lubi za granicę na urlop jeździć wtedy tylko SMS a z tym to różnie ;)

Wzięłam się za bigos. Poszatkowalam sobie kapusty, a jeszcze wypadałoby odkurzyc..o jaaaaa a książkę chciałam w spokoju poczytać :p

Tez mam telefon do swojego. Tylko mój lubi za granicę na urlop jeździć wtedy tylko SMS a z tym to różnie ;)

Wzięłam się za bigos. Poszatkowalam sobie kapusty, a jeszcze wypadałoby odkurzyc..o jaaaaa a książkę chciałam w spokoju poczytać :p
Ja mam lenia. Jeszcze moja Gwiazda ma focha bo tablet jej nie dałam i drze sie chyba z 15 min.
Miłego dnia

Zadzwoniłam do przychodni i pielęgniarka (świetna kobieta) od razu mnie poinstruowała, że w przyszłości mam ze wszystkim przychodzić do niej, bo lekarze są często nieogarnięci i sami nie wiedzą, gdzie badania, kiedy trzeba skierowanie itp. No i zapisała mnie na to USG piersi w przychodni - bo robią na miejscu, tylko inny lekarz... A ja się zaczęłam stresować, bo mnie mocniej boli. Ale może dlatego że dzisiaj bolące gardło + katar, więc jeśli to jest po prostu powiększony węzeł chłonny, to byłoby normalne?

Marudna dzisiaj jestem strasznie, ale udało mi się też trochę spraw pracowych ogarnąć, więc w sumie dzień już jest na plus. Jest dobrze.

Zadzwoniłam do przychodni i pielęgniarka (świetna kobieta) od razu mnie poinstruowała, że w przyszłości mam ze wszystkim przychodzić do niej, bo lekarze są często nieogarnięci i sami nie wiedzą, gdzie badania, kiedy trzeba skierowanie itp. No i zapisała mnie na to USG piersi w przychodni - bo robią na miejscu, tylko inny lekarz... A ja się zaczęłam stresować, bo mnie mocniej boli. Ale może dlatego że dzisiaj bolące gardło + katar, więc jeśli to jest po prostu powiększony węzeł chłonny, to byłoby normalne?

Marudna dzisiaj jestem strasznie, ale udało mi się też trochę spraw pracowych ogarnąć, więc w sumie dzień już jest na plus. Jest dobrze.
To dobrze, że załatwiłas to usg. Bolą Cię piersi?

reklama
No ja jestem akurat w środku sesji na studiach i bardzo mi ciężko idzie ta nauka.. Ale byle do czerwca i w końcu je skończę :))

Do góry