reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Anik może i skład ok ale nie podoba mi się zapach. Mama miała próbkę i zatestowalam.
Jak znajdziesz coś fajnego wrzuć na wątek o zakupach :-) ja wrzucę jutro linka do fajnych ciążowych leginsow :-)

Jutro wkleję linki tych sukienek.
Pewnie będą tak sobie leżały bo rozmiar dostosować musze do biustu :/

Jak Cię drażni zapach Ziaji kup sobie Nacomi. Ma prawie niewyczuwalny zapach :)

reklama
A drogi ten krem?

To kiecki na lato? ;)

Coś 26 zł płaciłam. A skład ma extra - w pełni naturalny i naprawdę bardzo dobrze nawilża.

Takie wiosenno-letnie. Na lato mam jeszcze jedna sukienkę plus spódnice długa. Dwie tuniki bawełniane które zmieszczą brzuszek do tego legginsy i jakoś przetrwam ;) może ew.cos na ramiączkach kupie na mega upały

Anik ja to zamierzam wykorzystać te sukienki, które mam. Do tego mam kombinezon tylko chyba ramiączka doszyje. No i oczywiście krótkie spodenki:-) damy rade :-D

W pierwszej ciąży miałam spory brzuch. Tez kupowałam bluzki szersze tym bardziej, że i piersi mi urosly i ramiona (!) poszerzyły... :(

A to prawda że zawsze nacinaja krocze??? przeraza mnie ta wizja

Wola naciąć żeby nie pękło. Ja miałam nacinane ale wiem, że można prosić położna o ochronę krocza. Nie zawsze jednak się da. Nacinanie jest na szczycie skurczu wiec nie boli tak bardzo. Owszem - czujesz ale to takie cos, jakbyś się skaleczyla. Mnie mój lekarz musiał "dociac" bo za pierwszym razem za mało było ;) ale serio - ja mam niski próg bólu a spokojnie to przeżyłam :) potem szycie na znieczuleniu wiec luz. Za drugim razem też pozwolę a nacięcie - goi się dużo ładniej niż pęknięcie. Zdejmowanie szwów tych zewnętrznych tez nie bolało :) dwa to mi położna w domu na łóżku wyciągała, a reszta u lekarza :) takze nie bój się :)

reklama
Dziewczyny kalendarz jeden pokazał dziewczynkę drugi chłopca. Hehe czyli die zgadza nie chce wiedzieć ;p
Agus spokojnie będzie dobrze, moja szwagierka jest w 3 ciąży każda była w Anglii. Na początku ciszy latać nie proponuje, w 2-3 trymescie lekarz musi dać zgodę, w 3 trymescie mogą linie lotnicze nie wyrazić zgody na lot ciężarnej.
Lepsze nacięcie niż pęknięcie.
Ja niedawno wróciłam z imprezy, tańczyłam mało np się bałam i tak byłam w obcasach. Ale samo discopolo grali i to takie nie znane nikomu no oprócz miejscowych. ;)

Do góry