Cześć Kobitki.....
Syneczki3 zachwiania nastroju jak to w ciąży
..nie martw się to po ciąży mija
AgatkkaK, dobrze że z maleństwem wszystko w porządku
staraj się teraz jak najwięcej odpoczywać
Molly podobną listę badań dostałam (we wtorek 26.01) do wykonania + powtórzenie morfologi bo nie za bardzo mu się wyniki spodobały które robiłam tydzień temu
Co do badania piersi też go nigdy w życiu nie miałam
Hess ja z małżonkiem mamy takie same grupy krwi...ja mam 0Rh+ a on ARh+
We wtorek zaliczyłam kolejną wizytę u gina tym razem administracyjną dał mi skierowanie na badania (w tym również na grupę krwi gdyż stwierdził że ten wynik co mam jest nie ważny bo nie ma na nim mojego numeru pesel
)
oraz zwolnienie aż do 22.02
Na badania pojechałam dzisiaj z samego rana a o wyniki będę się dopytywać na wizycie na którą mam się zgłosić 5.02 z tym że do jakiegoś innego gina bo mój już wybył na urlop ale jeszcze myślał nad tym by ktoś moje wyniki skontrolował
no mam nadzieję ze po witaminach które mi zlecił morfologia choć trochę się poprawiła
W pracy oczywiście Pan kierownik się ucieszył...jak pojechałam do niego to pierwsze pytanie jakie mi zadał to było " Co ty znowu nakombinowałaś?" więc mu powiedziałam dając zwolnienie " Zaraziłam się od Izy" (koleżanka ode mnie z pracy poszła już przez sylwestrem na zwolnienie z powodu ciąży) to stwierdził że teraz trzeba strasznie uważać na tego typu wirusy
....potem się z nimi musiałam trochę rozliczyć z nieużywanego sprzętu bo zast. kierownika stwierdziła że jak długo np.tablet nie będzie używany to będą musieli się z tego gorzko tłumaczyć a tak umowa na tablet ze mną została rozwiązana przekaż go innej osobie a ja i jak powrócę do nich to dadzą mi kolejny ale już nie liczą na to że szybko to nastąpi