reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Hejka, ja też dziś wizytuję, za godzinkę. Kciuki mile widziane :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam :D:D

A ja chyba uratowana !
mdłości poki co , odeszły , ale zmęczenie .... katorga , budze sie nie wyspana mam juz dosc , dzis po raz pierwszy od poczatku ciąży zrobilam Sobie kawe 3w1 , mam nadzieje ,że nie zaszkodzi , ale musze cos w domku porobić , bo niedługo pająki bedą miały idealne warunki do założenia rodziny :D

anik. ale narobiłaś smaka ;))
Mój właśnie robi dla mnie zupę jarzynową i rybkę ;)) A ja w łóżku od rana to jest życie ;)) hahaha

Jeszcze taki na swojski zakwasie, mniaaam :D

&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam :D:D

A ja chyba uratowana !
mdłości poki co , odeszły , ale zmęczenie .... katorga , budze sie nie wyspana mam juz dosc , dzis po raz pierwszy od poczatku ciąży zrobilam Sobie kawe 3w1 , mam nadzieje ,że nie zaszkodzi , ale musze cos w domku porobić , bo niedługo pająki bedą miały idealne warunki do założenia rodziny :D

Mam to samo. Ile bym nie spala jestem niewyspana. Koszmar. Tez ratuje się kawą. Ale zwykła czarna inaczej bym chyba nie funkcjonowała

Annam, ja sama wchodziłam do gabinetu. M mógłby być, ale nie chcieliśmy. Czekamy na normalne USG. Nie wszyscy lekarze pozwalają partnerowi przy dopochwowym wchodzić.

AgatkkaK, musisz uważać i zwolnić trochę tryb życia. Ja od początku dostawałam luteinę dopochwowo 2 razy po 2 tabletki, po dwóch tygodniach luteinę odstawić miałam i brać dupathon 3 razy po 1 co 8h doustnie i po wczorajszej wizycie mam brać dupathon 3 razy dziennie po 2 tabletki co 8h.

Dzisiaj rano dzwoniłam do Poradni Matczynno-Płodowej i mam u nich być na konkretnych badaniach 7.03 o 16:00.

Kciuki za dzisiejsze wizyty.

Annam, ja sama wchodziłam do gabinetu. M mógłby być, ale nie chcieliśmy. Czekamy na normalne USG. Nie wszyscy lekarze pozwalają partnerowi przy dopochwowym wchodzić.

AgatkkaK, musisz uważać i zwolnić trochę tryb życia. Ja od początku dostawałam luteinę dopochwowo 2 razy po 2 tabletki, po dwóch tygodniach luteinę odstawić miałam i brać dupathon 3 razy po 1 co 8h doustnie i po wczorajszej wizycie mam brać dupathon 3 razy dziennie po 2 tabletki co 8h.

Dzisiaj rano dzwoniłam do Poradni Matczynno-Płodowej i mam u nich być na konkretnych badaniach 7.03 o 16:00.

Kciuki za dzisiejsze wizyty.
Czy u ciebie zdiagnozowano przyczyne strat ?

Dziewczyny dziś na wizycie brała mi probkę na cytologię. I zauważyłam że mam bązowy śluz taki jak kończy się miesiączka . Wygląda jak budyń czekoladowy. Zaczynam się martwić, może przy tym badaniu mi coś uszkodziła, bo trochę mnie bolało jak mi ten wziernik :(

Dziewczyny dziś na wizycie brała mi probkę na cytologię. I zauważyłam że mam bązowy śluz taki jak kończy się miesiączka . Wygląda jak budyń czekoladowy. Zaczynam się martwić, może przy tym badaniu mi coś uszkodziła, bo trochę mnie bolało jak mi ten wziernik :(
Wydaje mi sie to normalne.. Dopoki nie ma zywej krwi nie martw sie na zapas :)

jaspis i annam jak wizyta??

Malusiolka termin na o września ...

HappyMum mam zlecenia na badania,aż 14 ich jest. Jeśli do jutra mi to nie przejdzie to zajrzę do lekarza .

reklama
witam wszystkie wrześniowe mamy :) przyjmiecie mnie? W prawdzie jestem juz zapisana do sierpniowek ale termin przesunął mi się na 3 wrzesnia wiec pomyślałam ze przywitam sie i tutaj :)

Do góry