reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Hej Wam, nie odzywam sie bo nie mam sily czuje sie fatalnie, ciagle mnie mdli kreci mi sie w glowie najczescie popoludniami ale dzis csly dzien... Nie mam sily na nic... Najchetmiej bym lezala tylko ...

reklama
Mika06 - witaj na wątku :)

Dziewczyny, jutro mam usg samo w lux medzie. Kurde, denerwuje się i nie mogę się doczekać, aż zobaczę Maleństwo :)
Mamy plan, że mąż będzie podczas usg, chyba, że lekarz się nie zgodzi. Ja nie mam obiekcji ku temu, dla mnie lekarz to lekarz, wiadomo, jakoś zbadać musi, a mąż nie musi się gapic na szczegóły, może dopiero na ekran :D

Gosia 2808- moja kariera na wątku staraczek 2016 była bardzo krótka :D szybko mi się udalo zajść w ciążę :) w którym cyklu Ci się udało? ;)

reklama
Ja tą poduszke zażyczyłam sobie na wielkanoc:)
Ja mam zamiar pracowac do konca czerwca.
Slyszalyscie o tym wirusie przenoszącym przez komary szkodliwym dla płodu co szaleje w ameryce południowej ?
Wczoraj w wiadomosciach mowili ze pojawil sie juz w europie i ze przy cieplym lecie moze dotrzec i do Polski.

Mój brat mówił, że już 28 osób w Polsce zarażonych.

Do góry