reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
HappyMum89 no ja też bym nie wytrzymała z niewiedzą ;) A ja marze o synku , nawet imię już dla niego mamy wybrane hahahaha ale jedna najważniejsza rzecz ; OBY BYŁO ZDROWE ! ;)
a co do zaparć to jak leżałam w szpitalu to lekarz polecał mojej sąsiadce Laximama taki proszek choć najlepszym rozwiązaniem dla niej były jednak czopki glicerynowe ;)

anik z tą wyciskarką to dobry pomysł, świetna inwestycja. Ty będziesz miała świeży sok, a potem maluszkowi można przyrządzać :)

a właśnie....jaką płeć Dzidziusia byście preferowały? :)

Ja chyba zdrową dziewczynkę:)

Molly a odruch wymiotny masz?? Najlepiej byłoby to zwrócić Kochana, żebyś się nie męczyła.

Mnie naszło ostatnio na cukierki Nimm2 :) Zjadłam całe małe opakowanie:)

HappyMum trzymam kciuki &&&&

Ja bym chciała dziewczynkę, mąż chłopca, ale tak jak mówicie, najważniejsze aby było zdrowe :)

Mnie się odruch wymiotny skończył, zachcianek nie mam, tylko gazy mnie zaczęły męczyć i lekkie wzdęcia. Macie na to sposób? Śliwki na wieczór? Aaa, no i bolą mnie okropnie sutki, a jak nie bolą to swędzą.

KasiaMarysia nie mam odruchu wymiotnego, ale napiłam się miętowej herbatki i jest mi lepiej :) Dziękuję :*

Ja Wam powiem szczerze, że zawsze marzyłam o dwójce dzieci. Najpierw chłopiec, potem dziewczynka :) ale jakiś czas temu zmieniło mi się na trójeczkę :) i teraz jak jestem w ciąży to jakoś tak mam ochotę najpierw na córeczkę, ale tak jak Wy wszystkie mówicie, najważniejsze aby było zdrowe :) Chciałabym już znać płeć, ponieważ rozmawiam (a raczej mówię) ze swoim Szkrabem póki co bezpłciowo :p

Jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynki albo Emilia albo Olivia, a co do chłopca to jest problem, bo mój mąż jest Grekiem i w jego rodzinie jest taka tradycja, że chłopiec nosi imię dziadka..no i mój teść ma na imię Panagioti...i mąż by chciał dać tak na imię naszemu Synkowi, a mnie to się nie podoba z racji tego, że żyjemy w Polsce i obawiam się, że moje dziecko mogłoby mieć jakieś nieprzyjemności z tego tytułu, ale też chcę szanować tradycje rodzinne męża. Może na drugie dam po dziadku :)

reklama
Do góry