reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Kurde dziewczyny , ja mam dziś o 15 wizytę , pol nocy w ubikacji spedzilam bo mnie zatrucie pokarmowe dopadlo ... Strasznie się boje co ni Gin powie bo mam okropne niepokoje juz dziś powinnam zobaczyć serduszko , niewiem czemu ale jestem nastawiona bardzo negatywnie ;( chyba za dużo glupot się naczytalam , ciągle w stresie o malucha żyje mimo ze to 3 ciąża

Będzie dobrze :)

Dzień dobry ;)

Tez mam wizytę na 28.

Pola będzie dobrze :* daj znać.

Mi się wydaje ze moja ciąża się nie rozwija. Mdłości zniknęły

Nie myśl tak. Moje mdłości tez przystopowały, nie są już tak intensywne. Czasami tak się zdarza, że objawy odpuszczaja.

reklama
Ja po wizycie. Termin na 09.09.2016. Wszystko w porzadku. Wielkosci 1.20mm karte ciazy zalozy na nastepnej wizycie 15.02. Wtedy wpisze tez ta. Fotke zrobil;) Do tego czasu mam zrobic sporo badan.

Dziewczyny nie martwcie sie ja np nie mam zadnych objawow ciazy a w przy Nikoli 5 msc z glowa w toalecie. Wiec roznie bywa.

Ja po wizycie. Termin na 09.09.2016. Wszystko w porzadku. Wielkosci 1.20mm karte ciazy zalozy na nastepnej wizycie 15.02. Wtedy wpisze tez ta. Fotke zrobil;) Do tego czasu mam zrobic sporo badan.

Dziewczyny nie martwcie sie ja np nie mam zadnych objawow ciazy a w przy Nikoli 5 msc z glowa w toalecie. Wiec roznie bywa.

Super wiadomości :)
Dokładnie - nie każda kobieta w ciąży ma mdłości non stop czy do 3 mca. Mogą ustąpić wcześniej.
W pierwszej ciąży ból cyckow był okrutny aż spać się nie dało, piżama potrafiła urazić a w tej tylko sutki mam trochę bardziej czule

Super !! Ktory to tydz ?

reklama
niunians to super fasolka rośnie ;)) Gratulacje ;)
KasiaMarysia23 ; Nie wymyślaj , wszystko na pewno jest dobrze !
Pola06 no to super gratulacje ;) Widzisz niepotrzebnie panikowałaś ;)
Dziewczyny robiłyście może anty HCV? bo własnie zastanawia mnie mój wynik na którym jest napisane "kontrola "zamiast dodatniego lub ujemnego wyniku , wizyte mam dopiero w piątek i strasznie mnie to zastanawia bo moja mama chorowała na WZW typ c

Do góry