reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Oto moje malenstwo malenstwo IMG_20160125_173821.jpg

Załączniki

• IMG_20160125_173821.jpg
    IMG_20160125_173821.jpg
    196,8 KB · Wyświetleń: 54
Kasiu postaraj nie martwić się na zapas (wiem, że to trudne). Jak pisałam, wynik jest mimo wszystko w granicach normy i tego się trzeba trzymać. Mam nadzieję, że uda ci się dostać do ginekologa i że cię uspokoi. Trzymam kciuki!!!

Załapałam się dzisiaj na wizytę. Lekarz powiedział, że wynik jest taki, że nie musi ingerować w niego w żaden sposób lecz mam się udać do lekarza rodzinnego i ten powinien dać mi ponownie na badanie ANA. Przy okazji zrobił mi USG dopochwowe i jak czytam ile mierzą Wasze maluszki to zastanawiam się, czy 7,5mm w mojej sytuacji to normalna miara? :p dodam, że wyświetla mi termin 7.09 a drugi termin to 14.09.

Pola06 super☺
A który tydzień u Ciebie?
Ja mam wizytę 1 lutego i nie mogę się doczekać.
Pozdrawiam

też mam wizytę tego dnia o 15:00 i będę zakładała kartę ciąży.

Załapałam się dzisiaj na wizytę. Lekarz powiedział, że wynik jest taki, że nie musi ingerować w niego w żaden sposób lecz mam się udać do lekarza rodzinnego i ten powinien dać mi ponownie na badanie ANA. Przy okazji zrobił mi USG dopochwowe i jak czytam ile mierzą Wasze maluszki to zastanawiam się, czy 7,5mm w mojej sytuacji to normalna miara? :p dodam, że wyświetla mi termin 7.09 a drugi termin to 14.09.

7,5 mm to wydaje ni się bliżej tego 2 terminu tj 14 .09 ja mam na 5.09 i 13 mm

Witajcie!
W nocy oczywiście spać nie mogłam pomimo strasznego zmęczenia. Chodzę jak pijana bo i głowa boli i spać się chce i na dodatek mdłości. Własnie obiad zrobiłam.
Co do balsamów to ja używam oleju kokosowego. U mnie nr 1 na wszystko.
Syneczki3 u mnie ksiądz juz był między świętami a sylwestrem.

Tez właśnie słyszałam o cudownym oleju kokosowym. Mogę zapytać gdzie go kupujesz?

niunians to super fasolka rośnie ;)) Gratulacje ;)
KasiaMarysia23 ; Nie wymyślaj , wszystko na pewno jest dobrze !
Pola06 no to super gratulacje ;) Widzisz niepotrzebnie panikowałaś ;)
Dziewczyny robiłyście może anty HCV? bo własnie zastanawia mnie mój wynik na którym jest napisane "kontrola "zamiast dodatniego lub ujemnego wyniku , wizyte mam dopiero w piątek i strasznie mnie to zastanawia bo moja mama chorowała na WZW typ c

Dziwny "wynik" ale spokojnie , lekarz wszystko wyjaśni:)

Ja tez nam 1 lutego wizyte to juz w 3 jestesmy :)

reklama
Do góry