reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Hej dziewczyny
Majorcia to ładny wynik z tymi zębami my narazie mamy tyko 2
Lena już raczkuje ład ie siedzi i wstaje na nóżki w każdej możliwej chwili jak ma się czego chwycić. Mowi mama tata baba . Ładnie wszystko jada uwielbia kaszki oraz serki owocowe [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Amcia to moja nie wstaje ma problem jeszcze żeby usiąść samodzielnie czasem jej się uda a czasem nie o wstawaniu jeszcze nie ma mowy za to turla się we wszystkie strony pochwalcie się zdjęciem jak możecie

20170419_104817.jpg

Załączniki

• 20170419_104817.jpg
    20170419_104817.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 226
  • 20170410_092539.jpg
    20170410_092539.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 49
Amcia moja na zdjęciach podobna do twojej tylko moja ma ciemne oczka Lenka sliczniusia i widać że silna dziewczynka ładnie siedzi Bawi ci się sama czy nie chce ? bo moja Majka nie chce nic a nic sama się bawić wciąż domaga się towarzystwa bywa bardzo męcząca ale i tak ja uwielbiam
Amcia a jak twoje odchudzanie?

Amcia moja na zdjęciach podobna do twojej tylko moja ma ciemne oczka Lenka sliczniusia i widać że silna dziewczynka ładnie siedzi Bawi ci się sama czy nie chce ? bo moja Majka nie chce nic a nic sama się bawić wciąż domaga się towarzystwa bywa bardzo męcząca ale i tak ja uwielbiam
Lena czasem sie bawi sama ale to musi być cud bo tak to cały czas patrzy za towarzystwem jak twoja [emoji4]
Odchudzanie ciężko brak czasu ... ograniczam jedzenie ale ćwiczyć nie mam kiedy

A twoja mala już powiedziała pierwsze słowo bo u mnie lena powiedziała 3 słowa juz [emoji16]pierwsze było Tata potem baba a na końcu mama hehehe

Nie moja coś tam gaworzy w stylu dadada albo babababa ale to nie słowa tylko tak bawi się dźwiękami i wyglupia się robi brr i puszcza banki ze śliny o i ostatnio zaczęła piszczeć ćwiczy głos jednym słowem
A i znowu jest nie do wytrzymania strasznie marudna chwilę po spaniu jest radosna bawi się a potem jęczy pewnie na zęby ciekawe chyba zaraz pojawia się dwójki na dole strasznie szybko wychodzą jej ząbki jedne za drugimi już mamy dość bo strasznie przy tym cierpi

O matko jak mnie dawno tu nie było, widzę działo się ;)
Majorcia nam też Ząbki wychodzą parami j w krótkich odstępach czasu niestety..
Amcia u nas codziennie jest mama czasem baba ale tata za nic w świecie nie chcę mówić ;)
Jabłuszkowa a będziemy polować zwłaszcza że sama bym zjadła xD
Podziwiam powroty do wagi i sylwetki , u mnie się nie zapowiada, na usg wyszedł mały pęcherzyk..;)

Dzisiaj mamy 7miesiecy już. Jak to zlecialo. Mieliśmy zapalenie oskrzeli ale powoli schodzi, chyba syncio czuję się lepiej niż ja bo czasem zadychram ostro.

reklama
Cześć dziewczyny!
U nas nadal ząbków brak...
Karolinka siedzi ale jeszcze się tak śmiesznie chwieje więc muszę uważać żeby się nie uderzyła.
Turla się z boku na bok,w każda stronę wędruje.
Mówi mama jak jej źle ;) a tak to po swojemu gada,czasem jakieś śpiewy głośne prezentuje,nie mowie już o pluciu,bo ślini sie na potegę.
Bardzo lubi chrupki kukurydziane :):)

Torunianka-gratulacje!

Do góry