reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Dziewczyny w zasadzie nie mam nawet do kogo zadzwonić i się pochwalić...
Gosia ma już pierwszego ząbka ;) I brakuje mi już tylko 3,5 kg do mojej wagi sprzed ciąży.

Czy tylko ja tak mam że czuję się odludkiem od kiedy urodziłam dziecko ? :confused:
Normalnie chyba deprecha wiosenna mnie łapie...

Rielle to super, u nas wciaz spuchniete dziaselka ale nic nie wychodzi.. Co do deprechy to i pogoda do kitu, siedzmy 2tyg w domu bo mlody chory. U mnie wiekszosc znajomych jest na studiach i na codzien rozmawiam tylko z rodzina.. Jedynie co mialam kontakt z innymi w fitness clubie ale to tez czulam sie jakos dziwnie

Filip potrafi wstać w łozeczku :-D

Rielle gratulujemy pierwszego ząbka u nas są już trzy mojej malutkiej przebiła się właśnie lewa górna jedynka i pewnie zaraz prawa też się przebije tyle że u nas jest to okupione strasznym bolami Jest godz.1 a moja mała dopiero usnęła i jaszcze pojawił się nam katarek myślę że to też przez te ząbki

Zazdroszczę Wam że wracacie do figur z przed ciąży ja natomiast zamiast chudnąć tyje no cóż mam już swoje lata i mój metabolizm coraz bardziej spowalnia a ja jeszcze lubię słodkości

Widzę że katarek to norma teraz u wszystkich ;) Gośka jedynie strasznie jęcząca w dzień jest. Całą noc na szczęście przesypia.

Majorcia - Ja też bez słodkiego żyć nie umiem. Raz na jakiś czas i tak coś zjem ;) Kiedy będziemy słodkie jadły jak nie teraz ? :D

Hej dziewczyny,jesteśmy po szczepieniu Karoliny-wazy 9 kg i ma 70 cm.Ząbka nie mamy jeszcze żadnego,chociaż dziąsło twarde okrutnie no ale czekamy nadal.A jak wasze skarby się mają?
A to uczucie bycia odludkiem też mam,łudzę się że to przez wiosenne przesilenie :/

Moja waży 7 i pół kilograma i ma już 6 ząbków 4 u góry( właśnie się przebiły ) i dwa na dole
Siedzi z oparciem bez oparcia po chwili się przewraca
Zajada słoiczki z mięsem ulubione marchew ryż cielecina i dynia indyk a tak pozatym nadal cycus na pierwszym miejscu nie chce żadnych herbatek ani wody no chyba że ja kąpie to ta z kąpieli jej smakuje szuka tylko okazji żeby jej wpadło trochę do dziubka jak myję buźkę to Dziubek odrazu otwarty Pozdrawiamy wszystkie wrzesniowki i te duże i te małe

Mój waży 9,8 kg wzrost nie mam pojęcia bo nie był mierzony. Też nie mamy jeszcze ząbka . Za to młody siedzi już sam bez podparcia nawet i to stabilnie. Zjada wszystko dosłownie wszystko co tylko potrafi przelknac.
No a ja czuję się beznadziejnie jako kobieta. Waga ładnie mi zeszła dzięki cwiczeniom za to dopadł mnie efekt jojo i idzie w górę. Także wyglądam oblesnie. W życiu nie miałam takich kompleksów jak teraz....

A tak z innej beczki. Udało mi się zostać testerem Monte Kaszki - deserki Monte połączone z kaszką. Jeśli spotkacie się z tym produktem na półkach sklepowych to polecam. To nowość ale trafiona w punkt :) Podaję synkowi i bardzo mu zasmakował, jest bez barwników, żelatyny i substancji konserwujących.

reklama
Cześć dziewczyny co tam u was i maluszków? Cisza tu taka ? U nas dobrze mamy 6 zębów szykujemy się powoli do chrzcin

Do góry