reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Karolina je kaszki i słoiczki:marchew,ziemniak,dynia(faworytka zdecydowana),cukinia.Z owoców to jabłuszko,gruszka i suszona śliwka.Ostatnio dałam jej soczek jabłkowy.No i głównie jest na cycku.

reklama
Majorcia powiem Ci że nikt mi nie wierzył że to żywe sreberko dopóki nie zobaczył jej na żywo bądź właśnie zdjęć ;)
Maruda - to pięknie Ci je ;) Gosia dynią pluła dalej jak widziała :D

Hej dziewczyny ja dzisiaj byłam z Lena na szczepieniu . Waży 8.600 i mierzy 70 cm . Lena już pruboje usiąść całkowicie bo jak usiądzie to chwilę siedzi a tak to na brzuszek sie przewraca i chce raczkowac ale jeszcze jej się to nie udaje ale za to mamy dwa ząbki już od miesiąca [emoji38] dużo mów o po swojemu ale wydaje mi sie ze pierwsze słowo to będzie baba [emoji4] siedzi ładnie w krzeselku uwielbia pieski i chustac się na chustawce. Teraz niestety lekko katarek[emoji58] ogólnie to bardzo ładnie mi śpi bo idzie spać o 20 budzi sie o 5 i potem o 7 wiec da mamie pospać [emoji4]
A ty proszę zdjęcia [emoji28]
20170330_195146.jpg
20170330_100539.jpg
20170322_090955.jpg
Resized_170305_132740_COLLAGE-1.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170330_195146.jpg
    20170330_195146.jpg
    90,9 KB · Wyświetleń: 147
  • 20170330_100539.jpg
    20170330_100539.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 147
  • 20170322_090955.jpg
    20170322_090955.jpg
    76,2 KB · Wyświetleń: 150
  • Resized_170305_132740_COLLAGE-1.jpeg
    Resized_170305_132740_COLLAGE-1.jpeg
    169,4 KB · Wyświetleń: 149
Maruda a z jakiej firmy jej dajesz bo moja zajada z hippa ?

Rielle a twoja też z Hipp?
Dawałam jej Hippa i Gerbera,z Babydream jadła marchewkę tylko-tak samo z Bobovity.Najgorzej poszło z tym słoiczkiem z Babydream-w porównaniu z Bobovitą to taki mało marchewkowy smak.Nie wiem jak inne produkty,kupiłam pasternak ale czeka na swą kolej ;)

Amcia mała sliczniusia jak tak patrzę na te zdjęcia to widzę podobieństwo do mojej oczywiście bez jakiś podtekstów
Amcia i mam taka sama kanapę jak ty kupiłam dawno temu w abrze poznaje poduchy

Dziewczyny pytałam o słoiki bo jak kupiłam bobowite to było gęste i mała nie chciala jesc a po gerberze chyba dostała wysypki i płakała

reklama
A jak 4 lata temu wprowadziłam synowi słoiczku to był szpinak którym się mały zajadal z Hipp i brokuły a teraz nie spotkałam takich słoiczków

Do góry