reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
U mnie gorączką minęła i też właśnie marudzi strasznie. No to czekamy na te ząbki ;) biedne te dzieciaczki tyle bólu przy wychodzeniu tych ząbków żeby pozniej i tak je stracić i znowu ból na nowe

U mnie gorączką minęła i też właśnie marudzi strasznie. No to czekamy na te ząbki ;) biedne te dzieciaczki tyle bólu przy wychodzeniu tych ząbków żeby pozniej i tak je stracić i znowu ból na nowe
Oj dokładnie u Leny narazie cisza ... coś mi sie wydaje ze długo jej będą wychodzić.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama mówi że im pozniej dziecko dostaje zęby tym lepiej że niby są wtedy mocniejsze. Ale to takie tylko zaslyszane z pokolenia na pokolenie ;)

Hej dziewczyny :) Jak tam Wasze maleństwa?
Już tyle miesięcy się nie udzielam , zaabsorbowana Julka:blink:
Ile ważą wasze maluchy ?
Pozdrawiamy;-) ;)

Hejo.
Filipek wazy jakies 8,3kg. Zasuwa juz po calym mieszkaniu. Czolga sie jak zolnierz na poligonie. Chce jesc wszystko to co my, a wez i mu nie daj to piłuje ze hoho
Ogolnie kochane dziecko. noc przesypia tylko czasem nad ranem sie przebudzi to wystarczy smoczek i lula dalej.

Mój ma 9kg. Próbuję się czolgac ale mu nie idzie jeszcze. Podnosi pupe do góry i opuszcza wtedy główkę i piszczy ze nie może się nic przesunąć.
Ja się zaczęłam rozglądać nad fotelikiem samochodowym. Polecicie coś ?

jabłuszkowa ja mam do starszego syna maxi cosi tobi 9-18 bardzo jestem zadowolona tylko troche mi sie w nim poci latem
moja gwiazda wazy 8 kg czołga sie juz jak szalona wszedzie tak dojdzie

Moja prawie 7 kg dwa zęby i w bujaczku potrafi usiąść a tak to czołga się do tyłu
Dziewczyny wklejcie wasze pociechy ja próbowałam wstawić zdjęcie ale mam z tym kłopot Pozdrawiam wszystkie wrzesniowki

reklama
Cześć dziewczyny,u nas ponad 8 kg,już siedzi wyprostowana jak struna,co do raczkowania to podnosi sie na rękach i paluszkach u nóg ale do przodu jeszcze nie ruszyła-bardziej obraca sie wokół własnej osi ;) No i ciągle nie obruciła się całkowice sama ma brzuszek-wygląda to tak jakby główka była baaaardzo ciężka i Karolka jeszcze nie opracowała jak ją podnieść.Natomiast z brzuszka na plecki daje rade.A ząbki idą,a z nimi okrutne płacze niestety...I wszystko ląduje w buzi...

Załączniki

• 20170315_135356.jpg
    20170315_135356.jpg
    474,1 KB · Wyświetleń: 63
Do góry