reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Aniaczarnula a jak twoje dłonie jeszcze ci cierpną czy wszystko juz ci przeszło bo u mnie jest dobrze ale palce u prawej dłoni jeszcze mi dretwieje i czasem bolą ale i tak jest o niebo lepiej

Aniaczarnula a jak twoje dłonie jeszcze ci cierpną czy wszystko juz ci przeszło bo u mnie jest dobrze ale palce u prawej dłoni jeszcze mi dretwieje i czasem bolą ale i tak jest o niebo lepiej
Dlonie juz nie cierpna ale nadgarstek w prawej ręce boli .
Do tego mam bóle kręgosłupa w dolnej części i promieniuje na nogi. Właśnie siedzę z termoforem i wygrzewam pokolei każdy kawałek ciała bo nie chcę brać tabletek przeciwbólowych.
A ja się łudziłam , że po porodzie wszystko minie

Czy wasze dzieciaczki reagują jakoś na głośne dźwięki ? Próbuje mojemu przystawiac różne dzwieki do tego uszka na które nie słyszy ale 0 reakcji :(

8 dni . Trochę panikuje :/ W tym 3 tygodniu będę testować dalej tej słuch. Tak się martwię. Nie dość że mały ma problem z zatkanym kanalikiem lzowym to jeszcze ciągle w głowie mam ten wynik badania słuchu :(

Jabluszkowa a co robisz z oczkiem bo mojej córeczkę ropieje i łzawi prawie oczko i cały czas przemywam sola fizjologiczna i bez zmian [emoji24] myślałam o rumianku ale nie wiem czy on za bardzo nie wysuszy oka [emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też przemywam sola. Rumiankiem absolutnie tak mi powiedziala położna. W poniedziałek idę do lekarza na wizytę to będę pytać o to oczko i napiszę co mi powiedział lekarz. Ja wyczytalam też żeby robić masaż tego kanalika wzdłuż nosa zaczynając od kącika oka i staram się ten masazyk też robić

Do góry