reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Dziewczyny czy wasze maluszki też robią takie strzelające kupki i przed też się tak pręża jakby ich bolał brzuszek a po kupię jest już ok ale taka kupka jest po każdym karmieniu

reklama
Tak dokładnie,karmienie i kupa i tak w kółko.Tak ponoć na początku ma być.Ale wystrzały są niezłe :)
A czy wasze maluszki też się tak zanoszą płaczem przy kąpieli?Moja dziś przeszła samą siebie,a było tak przyjemnie i kurcze mam nadzieje że to się nie będzie utrzymywać bo jednak kąpiel powinna wyciszać:(

Maruda202 dzięki a moja też płakała dzisiaj ale zauważyłam że maluszki nie lubią być całkiem rozebrane ja mojej zostawiłam koszulkę położoną na brzuszku klatce piersiowej i była spokojna nie płakała ale po kąpieli znowu płacz i strasznie głodna dorwała się do cyca

Dziewczyny, nie tak dawno jeszcze ja pisałam na tym forum i przeżywałam ciążę i pierwsze tygodnie tuż po niej. Teraz mój synek ma 1,5 roku (drugi prawie 4 lata) :) Założyłam niedawno bloga o fajnych książkach i zabawkach dla najmłodszych, zapraszam. Ostatnio pisałam m.in o czarno-białych książeczkach dla najmłodszych. Macie? Pokazujecie albo planujecie pokazywanie dziecku? Jeśli tak, to zapraszam na konkurs - można wygrać roześmianą książkę dla najmłodszych "Raz, dwa, trzy - patrzymy", która pomaga stymulować wzrok niemowlaków. Zasady są banalnie proste więc serdecznie zapraszam :) Link do: Cudowne i pożyteczne: Kontrastowe książeczki dla niemowląt - nasze top 3

Dziewczyny czy wasze maluszki też robią takie strzelające kupki i przed też się tak pręża jakby ich bolał brzuszek a po kupię jest już ok ale taka kupka jest po każdym karmieniu

tez tak bylo u nas teraz już nie mamy tyle kup ale prężenie jest dalej i przy prukaniu też

a co do kąpieli to masakra syn lubił a mała płacze ale dziś spróbuje z bluzka na brzuszku może będzie lepiej

spokojnego dnia mamuśki

Ja też czekam. To czekanie jest chyba najgorsze. Nie mogę spać z mezem bo oboje mamy wizję ze coś się zaczyna. Dzisiaj nad ranem chwycily mnie skurcze łydek. Jeszcze czuję ból :/ zastanawiam się co by tu zrobić żeby może jakoś pobudzić małego to wyjścia na świat

reklama
1474883186026.jpg

Oto moja mała księżniczka [emoji173]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474883186026.jpg
    1474883186026.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 419
Do góry