reklama
Tak dokładnie,karmienie i kupa i tak w kółko.Tak ponoć na początku ma być.Ale wystrzały są niezłe
A czy wasze maluszki też się tak zanoszą płaczem przy kąpieli?Moja dziś przeszła samą siebie,a było tak przyjemnie i kurcze mam nadzieje że to się nie będzie utrzymywać bo jednak kąpiel powinna wyciszać
A czy wasze maluszki też się tak zanoszą płaczem przy kąpieli?Moja dziś przeszła samą siebie,a było tak przyjemnie i kurcze mam nadzieje że to się nie będzie utrzymywać bo jednak kąpiel powinna wyciszać
Maruda202 dzięki a moja też płakała dzisiaj ale zauważyłam że maluszki nie lubią być całkiem rozebrane ja mojej zostawiłam koszulkę położoną na brzuszku klatce piersiowej i była spokojna nie płakała ale po kąpieli znowu płacz i strasznie głodna dorwała się do cyca
U mnie też jak rozbieram do naga to histeria. W ciepłej wodzie super i ok ale znowu jazda jak ją wyciągamy no i po kąpieli bardziej pobudzona jest niż wyciszona.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, nie tak dawno jeszcze ja pisałam na tym forum i przeżywałam ciążę i pierwsze tygodnie tuż po niej. Teraz mój synek ma 1,5 roku (drugi prawie 4 lata) Założyłam niedawno bloga o fajnych książkach i zabawkach dla najmłodszych, zapraszam. Ostatnio pisałam m.in o czarno-białych książeczkach dla najmłodszych. Macie? Pokazujecie albo planujecie pokazywanie dziecku? Jeśli tak, to zapraszam na konkurs - można wygrać roześmianą książkę dla najmłodszych "Raz, dwa, trzy - patrzymy", która pomaga stymulować wzrok niemowlaków. Zasady są banalnie proste więc serdecznie zapraszam Link do: Cudowne i pożyteczne: Kontrastowe książeczki dla niemowląt - nasze top 3
Dziewczyny czy wasze maluszki też robią takie strzelające kupki i przed też się tak pręża jakby ich bolał brzuszek a po kupię jest już ok ale taka kupka jest po każdym karmieniu
tez tak bylo u nas teraz już nie mamy tyle kup ale prężenie jest dalej i przy prukaniu też
a co do kąpieli to masakra syn lubił a mała płacze ale dziś spróbuje z bluzka na brzuszku może będzie lepiej
spokojnego dnia mamuśki
J
Jabłuszkowa
Gość
Ja też czekam. To czekanie jest chyba najgorsze. Nie mogę spać z mezem bo oboje mamy wizję ze coś się zaczyna. Dzisiaj nad ranem chwycily mnie skurcze łydek. Jeszcze czuję ból :/ zastanawiam się co by tu zrobić żeby może jakoś pobudzić małego to wyjścia na świat
reklama
Załączniki