reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Dziewczyny czy wasze maluszki też robią takie strzelające kupki i przed też się tak pręża jakby ich bolał brzuszek a po kupię jest już ok ale taka kupka jest po każdym karmieniu

reklama
Tak dokładnie,karmienie i kupa i tak w kółko.Tak ponoć na początku ma być.Ale wystrzały są niezłe :)
A czy wasze maluszki też się tak zanoszą płaczem przy kąpieli?Moja dziś przeszła samą siebie,a było tak przyjemnie i kurcze mam nadzieje że to się nie będzie utrzymywać bo jednak kąpiel powinna wyciszać:(

Maruda202 dzięki a moja też płakała dzisiaj ale zauważyłam że maluszki nie lubią być całkiem rozebrane ja mojej zostawiłam koszulkę położoną na brzuszku klatce piersiowej i była spokojna nie płakała ale po kąpieli znowu płacz i strasznie głodna dorwała się do cyca

Dziewczyny, nie tak dawno jeszcze ja pisałam na tym forum i przeżywałam ciążę i pierwsze tygodnie tuż po niej. Teraz mój synek ma 1,5 roku (drugi prawie 4 lata) :) Założyłam niedawno bloga o fajnych książkach i zabawkach dla najmłodszych, zapraszam. Ostatnio pisałam m.in o czarno-białych książeczkach dla najmłodszych. Macie? Pokazujecie albo planujecie pokazywanie dziecku? Jeśli tak, to zapraszam na konkurs - można wygrać roześmianą książkę dla najmłodszych "Raz, dwa, trzy - patrzymy", która pomaga stymulować wzrok niemowlaków. Zasady są banalnie proste więc serdecznie zapraszam :) Link do: Cudowne i pożyteczne: Kontrastowe książeczki dla niemowląt - nasze top 3

Dziewczyny czy wasze maluszki też robią takie strzelające kupki i przed też się tak pręża jakby ich bolał brzuszek a po kupię jest już ok ale taka kupka jest po każdym karmieniu

tez tak bylo u nas teraz już nie mamy tyle kup ale prężenie jest dalej i przy prukaniu też

a co do kąpieli to masakra syn lubił a mała płacze ale dziś spróbuje z bluzka na brzuszku może będzie lepiej

spokojnego dnia mamuśki

Ja też czekam. To czekanie jest chyba najgorsze. Nie mogę spać z mezem bo oboje mamy wizję ze coś się zaczyna. Dzisiaj nad ranem chwycily mnie skurcze łydek. Jeszcze czuję ból :/ zastanawiam się co by tu zrobić żeby może jakoś pobudzić małego to wyjścia na świat

reklama
1474883186026.jpg

Oto moja mała księżniczka [emoji173]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474883186026.jpg
    1474883186026.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 413
Do góry