reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

No ja mam tak że aż mnie zgina jak się kokosi na dole. Brzuch mam bardzo nisko. Dłoń pod mostkiem mi się na płasko mieści. Więc norma :) A młoda wychodzić nie chce :)

reklama
Mowia tez zeby sie wysiusiać założyć nowa wkładkę i obserwować czy bedzie mokra jesli na ten czas nie masz w domu pasków , ja wspomniałam u lekarza , zbadał i wszystko było ok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O matko... dopiero sobie zdałam sprawę że mogę przegapić odejście tych wód płodowych. Myślalam, że to raczej będzie łatwe do rozpoznania...

mi w pierwszej ciąży chlusnęło jak w filmie (jak z wiadra)więc dało sie zauważyć ścieżka do łazienki była..
pilaga chyba rodzi bo już 12sta a jeszcze jej tu nie ma
ja sie stresowałam do 11stej bo miałam bardzo mało ruchów i dziwnie miękki brzuch ale już wszystko wróciło do normy .. dziecko sie rusza i brzuch twardnieje ...
jutro mam wizytę jeśli nie urodze

Teraz będę w stresie bo to moja pierwsza ciąża...
A jeśli chodzi o brzuszek to ja mam przeważnie właśnie odwrotnie. Brzuszek jest miękki. We wcześniejszych miesiącach miałam ciągle twardy a teraz jest taki "elastyczny".
Mąż dzisiaj wyjechał na 9 dni w delegację, mam nadzieję że w tym czasie nic się dziać nie zacznie. Ogólnie tak dzisiaj się zamyśliłam i stwierdziłam że nie mam w ogóle apetytu. Tak jak jadłam i jadłam bez ustanku tak teraz nie mam na nic ochoty ;/

reklama
A ja dzisiaj miałam nieplanowaną wizytę u lekarza i ktg z powodu wysokiego ciśnienia. Spanikowałam bo wczoraj powyżej 140\80 i dzisiaj też, do tego mała bardzo mało aktywna.
Ale odesłali mnie po wszystkim do domu
Jutro mam planowaną wizytę u swojego gin i ktg.
Zobaczymy co on mi powie na to ciśnienie.
Najgorzej się boję żeby nie doszło do zatrucia ciążowego.

Do góry