i co tam u Ciebie sie dzieje
reklama
Jestem już wszystko ok z lena 2700 waży zrobili mi usg dopochwowe i zewnętrzne oraz ktg pół h [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
aniaczarnula
Fanka BB :)
No a co z tym plamieniem ?
Paulinka.1232
A jak Cie przyjęli na izbie przyjęć na polnej ? Jeśli tam byłaś oczywiście
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniaczarnula dokładnie nie mówił ale mówił że to może być od przemęczenia od długich spacerów od wysiłku
Paulinka.1232 tak byłam na polnej weszłam powiedziałam że wczoraj plamilam i dziecko się mało rusza a zawsze takie żywe zrobili wywiad dane itp a potem usg i ktg . Coś chcesz więcej wiedzieć ? Szukujeszsię tam na poród ?
Paulinka.1232 tak byłam na polnej weszłam powiedziałam że wczoraj plamilam i dziecko się mało rusza a zawsze takie żywe zrobili wywiad dane itp a potem usg i ktg . Coś chcesz więcej wiedzieć ? Szukujeszsię tam na poród ?
Paulinka.1232
Tak tak szykuje się właśnie tam dużo osób tam czekali na poród np ? Bo różne opinie się słyszy. Termin mam na 11 września także już wyczekuje
Powiem tak widać że zajmują się dobrze pacjetami ale to izba przyjęć nie wiem jak faktycznie na salach . Ale tym się nie przejmuj nawet najlepszy lekarz ma zły humor a sprzęt dla dzieci maja bardzo dobry [emoji4] moja jest ułożona posladkowo więc będę mieć cc [emoji53]a twoje maleństwo ?
Paulinka.1232
Moja główka do dołu, także czekamy na naturalny tyle że jest duża bo półtora tygodnia temu miała 3700 , w wtorek mam wizytę to zobaczymy ile ma teraz. Choć bardzo liczę na to ze jednak zdecyduje się wyjść dziś bądź jutro hehe ale żadnych objawów nie mam.. No nic musimy czekać na te nasze maleństwa
Tak jak mówisz nigdy nie wiadomo kiedy zechce wyjść [emoji4] ale żadnego rozwarcia nie masz ? To daj znać po wizycie we wtorek [emoji4]
reklama
Hej dziewczyny , straciłam
Hasło do mojego ostatniego konta 'rosie' juz wszystkie sie szykujemy do porodu .. Ja termin mam na 28 a juz czuje ze to na dniach , mam straszne parcie w dole brzucha i bol od czasu do czasu .. Nie jestem w stanie tego opisać .. Czy któraś z was tak ma? Moja mała ma 2.700 główka do dołu i czuje ja juz na dole przy kości , brzuch sie obniżył i chyba po mału szykujemy sie do porodu ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hasło do mojego ostatniego konta 'rosie' juz wszystkie sie szykujemy do porodu .. Ja termin mam na 28 a juz czuje ze to na dniach , mam straszne parcie w dole brzucha i bol od czasu do czasu .. Nie jestem w stanie tego opisać .. Czy któraś z was tak ma? Moja mała ma 2.700 główka do dołu i czuje ja juz na dole przy kości , brzuch sie obniżył i chyba po mału szykujemy sie do porodu ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom