reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

W czwartek mam wizytę i mam 37 tydzień. Mam nadzieję że jeszcze nic się nie dzieję i maluchowi się nie śpieszy na świat. Dzisiaj się wzięłam za pranie firan, muszę jeszcze tylko teraz kogoś znaleźć kto by mi te firany zawiesił bo ja już nie czuję się na wspinaczki :) A i muszę się pochwalić że dostałam od dziadków kołyskę... jednak :)

reklama
nie mam pojęcia. Może zadzwoń do lekarza prowadzącego albo swojej położnej ?
Ja pierworódka więc nie wiem jak wygląda czop i czy to normalne :(

Jesli jutro sie powtorzy krwawienie to ja bym jechała na ip bo żywoczerwona krew może byc objawem odklejania się łożyska.
Czop jest to bardziej galaretowata masa podbarwiona krwią i to mniej czerwoną

reklama
Aniaczarnula dziękuję [emoji4] jeżeli coś dzisiaj się pojawi to pojadę na ip . Chociaż mi się wydaje że rozwarcie się powiększa ale nie wiem bo nie znam się na tym [emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry