reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Cześć dziewczyny! Ja też mam dodatniego gbs ,ale lekarz wyjasnił mi że to normalne że część ludzi poprostu go ma i trzeba przy porodzie podac antybiotyk więc jestem dobrej myśli.Miałam u mojej lekarki dziś usg i powiedziała że mała jest ułożona pośladkowo i że pewnie się nie obruci no i żebym sobie poszła po termin na cesarskie cięcie.Idę jeszcze na konsultacje do innego lekarza u którego byłam na prenatalnych,bo ostatnio była ułożona główką no i w sumie nie chciałabym jej za wczasu wyrywać z brzuszka. A ta moja lekarka to dramat normalnie,jak prywatnie to by do tyłka weszła a na nfz to taka pi.nda że aż człowiekowi przykro się robi...

reklama
Do góry