reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
mi wcale sie laktator nie przydał ale może dlatego że nie miałam a jak pożyczyłam od koleżanki i próbowałam coś zdziałać to bardzo mnie bolało więc te pare guzków rozmasowałam i zeszło...

Ostatnia edycja:
amcia Rielle ja mam ręczny aventa. Bardzo mi pomogl przy pierwszym szkrabie. Jego tez spakowalam, bo wtedy nie wzielam i jak dojechalam do domu to mialam taki zastoj, ze ałaaaa

czesc mamuśki
dziś jestem wyspana i pełna energii :)))

położna mówiła że jak
zaczną sączyć sie wody to 12 godz do szpitala
jak chlusną wody to najszybciej do szpitala ale bez paniki
i tym co planują poród SN to od 37 pić liście malin
jak są skurcze to chodzić, skakać, ruszać się a nie leżeć i zaciskać brzuch bo poród bedzie trwać i trwać a my będziemy bardzo osłabione... i polecała poród na boku lub na stojąco

reklama
ja też spałam jak zabita, nawet na siku nie obudziło mnie ani razu. Wczoraj ze zmeczenia i zarwanej nocy aż glowa mnie rozbolała jak się kładłam. Od razu inny czlowiek jak pośpi:laugh2:

Do góry