reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Podczytuje was kobietki wieczorami ale remont wciąż trwa i nie mam czasu zaglądać w ciągu dnia

Amcia8232 fajne smoczki i dobry pomysł by zabrać je już do szpitala

Pilaga93 trzymam kciuki by to było już i oczywiście szybko i bezboleśnie

Aniaczarnula czyli waga malutkiej odpowiednia, cieszę się że wszystko dobrze

MartaO fajnie ze się odezwałaś i ze wszystko u ciebie dobrze

U mnie też wszystko w porządku ja również mam brać leki do poniedziałku i odstawić moja macica w gotowości skurczowej wiec tez mogę w każdej chwili rodzić malutka 12 dni temu według usg ważyła 1900 ale teraz doktor mi mierzył brzuszek centymetrem i powiedział ze będzie miała już 3 kg wiec rodzic tez się może w każdej chwili bylebym skończyła z remontem a i rozwarcie na razie na palec
a z przykrych rzeczy to na jadłam się w poniedziałek po południu stracha spadłam ze schodów straciłam równowagę martwiłam się o małą ale do tej pory nic się nie dzieje więc mam nadzieję że upadek nie miał wpływu na dzidzie

Reille trzymam kciuki żebyście też zdążyli z remontem

Judy 166 dobrze że nie wiemy kiedy nastąpi poród dopiero byśmy sie bały a tak z zaskoczenia idzie przeżyć

Maruda202 to fakt dużo miejsca nie zajmie a w razie problemów z laktacja taki smoczek to ratunek

Ostatnia edycja:
reklama
ooossszzzz w cholerę juz mnie nosic zaczyna. Kolejna noc a ja łażę. Bylam juz z 10 razy siku od kiedy nie moge zasnac, a teraz obżeram się slodkim no bo co :crazy::crazy: ostatnio pisalam ze maly sie uspokoil a teraz szaleju sie najadl. Do tego kluje mnie non stop w piczy i mam takie dziwne uczucie mrowienia.. wrrr!

Majorcia witaj ☺ jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja mam odstawić leki w ten piątek. A to dopiero 36 tydzien. Moja Pani doktor mówi że szybko pójdzie. Mam skrócona szyjke i rozwarcie sie zrobiło. Ale od 3 tyg nic sie nie zmienia mimo ze nie leżę cały czas.
Macie już wszystko przygotowane?

Cześć kobitki!Co za noc miałam!Śniło mi się że zaczął się poród,pojechałam do szpitala (takiego rodem z najczarniejszego prl-u),dostałam ochrzan od położnej że mam odpis grupy krwi a nie oryginał,a jak zaczeło się parcie to akcja ustała. To chyba czas na włożenie rzeczy do torby ;)

Eh ja się dołączam do nie wyspanych. Tak mnie nogi bolały że spać nie mogłam. majorcia cieszę się że do przodu u ciebie z remontem i nic się złego nie stało po upadku. Tak ja do szpitala mam torbę gotową ;) Mąż się śmieje że siłą woli powstrzymuje małą do przyjścia na świat ;) a jutro przyjadą mebelki do pokoju dziecięcego ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majorcia dobrze , ze nic się nie stało . nie szalej z tym remontem. Wiem cwana jestem bo juz koniec mam.
Ja juz wszystko mam przygotowane. Po ostatniej akcji ze skurczami torba spakowana na tip top . smoczek tez uwzględniłam wyparzyłam do tego na wszelki wypadek laktator i butelkę. Mój starszy syn przyszedł na świat przy pomocy kleszczy , dostał 6 pkt , w tym za kolor skory 0 bo dostał silnej żółtaczki i zabrali mi go na 3 doby. Wiec musialam odciągać dla niego pokarm.

Boże jak ja bym też chciała mieć wszystko zrobione [emoji53]a tu tyle tego jeszcze eh jakoś dopiero 10 września będziemy u nas malować ja dopiero będę prać [emoji53]boję się ze nie zdążę

reklama
Ja mam przygotowane wszystko dla mnie i małej do szpitala. ( smoka wzięłam u mnie z tommy tippe). A reszta czeka z utęsknieniem na swoją kolej ;) niestety zamiast odpoczywać to wczoraj meble kuchenne skreciłam;) dzisiaj znowu na mieszkaniu i pomagam w ustawieniu agd ;) eh ta moja końcówka ciąży Bardzo aktywna ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry