reklama
Jovi
Fanka BB :)
A beta na jakim poziomie? Z ciekawości spytam. Bo do wizyty u lekarza prawie tydzień a nie mogę się doliczyć Bo z bety wychodzi mi że 6 tydz. Z miesiączki że 4/5 mcmi z usg powiedzial 4 wrzesnia a teraz 16 dopiero zalozlymy karte ciazy bo jeszcze bylo malenstwo za male zeby zobaczyc serduszko
Jovi
Dzięki za info. Bo już się martwiłam Bo to już 3ci bol w tym tyg a nigdy nie cierpiałam na migreny..Hej Jovi ! Ja też zmagam się z bólami głowy już chwilkę czasu , w pierwszym trymestrze powiedziano mi że nie można brać leków bo rozwijają się narządy dziecka ale skontaktuj się z lekarzem może coś Ci doradzi
mała mama
Ja cierpię na migreny także ból okropny głowy mam , nudności itd samo przyszło przerwę miałam z pół roku i dalej ....Dzięki za info. Bo już się martwiłam Bo to już 3ci bol w tym tyg a nigdy nie cierpiałam na migreny..
Mama23?????
Czytam ze nie ktore maja juz nudnosci . Ile tutaj takich kobietek ? Mnie dzisiaj boli caly dzien podbrzusze i troche jest jakby spuchniete, dodatkowo okropne nudnosci i 4 razy wymiotowalam . Myslalam ze na tak wczesnym etapie mnie nie zlapie
mała mama
U mnie na razie żadnych objawów tylko piersi mnie bolą mam nabrzmiałe ... A to co wcześniej pisałam do Jovi to jest migrenaCzytam ze nie ktore maja juz nudnosci . Ile tutaj takich kobietek ? Mnie dzisiaj boli caly dzien podbrzusze i troche jest jakby spuchniete, dodatkowo okropne nudnosci i 4 razy wymiotowalam . Myslalam ze na tak wczesnym etapie mnie nie zlapie
Ja 31Ja się wstrzymuje z jakimikolwiek zakupami noże po prenatalnych zacznę coś przeglądać, ale niestety po 1 już stracie boje się cokolwiek przeglądać szczególnie, że nie wiem czy nie będzie pustego jaja
Zazdroszczę Wam, że tak możecie się cieszyć
A tak z ciekawości.. ile macie lat? ja 25, a właściwie 26 w maju
Ja piję herbatki z melisy. Jeżeli chodzi o bóle głowy to też miewam, ale zwalałam to na niskie ciśnienie, które mam zazwyczaj, ostatnio na wizycie miałam 63/90 ;/Czy jest coś uspokajacego co można brać w ciazy? Że niestety szczęście los lubi równoważyć zmarła babcia mojego męża, dla nas to dość duże przeżycie a że do lekarza jeszcze parę dni a pogrzeb przed nami chciałam zapytać czy macie może coś do polecenia. Aha I zmagam się z mega dużymi bólami głowy czy to normalne?
LiliankaKornelka
Ja również nie mam jakiś objawów.. dalej boli mnie tylko trochę lewa pierś - prawa prawie wcale - ale podobno piersi są większe - tak uważa mój chłopak co jakiś czas lekkie kłucie w podbrzuszu i wczoraj delikatne mdłości. No i 20 a ja mogę iść spać Ogólnie to zupełnie nie czuję się jak w ciąży.U mnie na razie żadnych objawów tylko piersi mnie bolą mam nabrzmiałe ... A to co wcześniej pisałam do Jovi to jest migrena
Za to w poprzedniej straconej od razu miała meeeega ból piersi, że aż z bólu chciałam płakać i mega mdłości.
reklama
Jovi
W sumie może powinnam zmierzyć ciśniene przy takich bólach są dysfunkcyjne, stąpanie po ziemi mnie boli a ciężko tak, bo do pracy iść muszę a to za wczesny etap żeby mowic cokolwiek. Swoją drogą kiedy dzielicie się nowina w pracy?Ja piję herbatki z melisy. Jeżeli chodzi o bóle głowy to też miewam, ale zwalałam to na niskie ciśnienie, które mam zazwyczaj, ostatnio na wizycie miałam 63/90 ;/