reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2023

Chciałabym karmić piersią ale nie wiem czy będzie to możliwe z synem po 2 CC nie miałam w ogóle pokarmu 🤷🤷🤷 zaopatruje się się w laktator ? Czy to waszym zdaniem zbędne jest???

reklama
mi z usg powiedzial 4 wrzesnia a teraz 16 dopiero zalozlymy karte ciazy bo jeszcze bylo malenstwo za male zeby zobaczyc serduszko
A beta na jakim poziomie? Z ciekawości spytam. Bo do wizyty u lekarza prawie tydzień a nie mogę się doliczyć Bo z bety wychodzi mi że 6 tydz. Z miesiączki że 4/5 mc

Hej Jovi ! Ja też zmagam się z bólami głowy już chwilkę czasu , w pierwszym trymestrze powiedziano mi że nie można brać leków bo rozwijają się narządy dziecka ♥️ ale skontaktuj się z lekarzem może coś Ci doradzi
Dzięki za info. Bo już się martwiłam Bo to już 3ci bol w tym tyg a nigdy nie cierpiałam na migreny..

Czytam ze nie ktore maja juz nudnosci . Ile tutaj takich kobietek ? Mnie dzisiaj boli caly dzien podbrzusze i troche jest jakby spuchniete, dodatkowo okropne nudnosci i 4 razy wymiotowalam . Myslalam ze na tak wczesnym etapie mnie nie zlapie

Czytam ze nie ktore maja juz nudnosci . Ile tutaj takich kobietek ? Mnie dzisiaj boli caly dzien podbrzusze i troche jest jakby spuchniete, dodatkowo okropne nudnosci i 4 razy wymiotowalam . Myslalam ze na tak wczesnym etapie mnie nie zlapie
U mnie na razie żadnych objawów ☺️tylko piersi mnie bolą mam nabrzmiałe ... A to co wcześniej pisałam do Jovi to jest migrena

Ja się wstrzymuje z jakimikolwiek zakupami 🙈 noże po prenatalnych zacznę coś przeglądać, ale niestety po 1 już stracie boje się cokolwiek przeglądać 😞 szczególnie, że nie wiem czy nie będzie pustego jaja 😞

Zazdroszczę Wam, że tak możecie się cieszyć 😍

A tak z ciekawości.. ile macie lat? ☺️ ja 25, a właściwie 26 w maju 🥳
Ja 31 :)

Czy jest coś uspokajacego co można brać w ciazy? Że niestety szczęście los lubi równoważyć zmarła babcia mojego męża, dla nas to dość duże przeżycie a że do lekarza jeszcze parę dni a pogrzeb przed nami chciałam zapytać czy macie może coś do polecenia. Aha I zmagam się z mega dużymi bólami głowy czy to normalne?
Ja piję herbatki z melisy. Jeżeli chodzi o bóle głowy to też miewam, ale zwalałam to na niskie ciśnienie, które mam zazwyczaj, ostatnio na wizycie miałam 63/90 ;/

U mnie na razie żadnych objawów ☺️tylko piersi mnie bolą mam nabrzmiałe ... A to co wcześniej pisałam do Jovi to jest migrena
Ja również nie mam jakiś objawów.. dalej boli mnie tylko trochę lewa pierś - prawa prawie wcale - ale podobno piersi są większe - tak uważa mój chłopak 😅 co jakiś czas lekkie kłucie w podbrzuszu i wczoraj delikatne mdłości. No i 20 a ja mogę iść spać 😴 Ogólnie to zupełnie nie czuję się jak w ciąży.
Za to w poprzedniej straconej od razu miała meeeega ból piersi, że aż z bólu chciałam płakać i mega mdłości.

reklama
Ja piję herbatki z melisy. Jeżeli chodzi o bóle głowy to też miewam, ale zwalałam to na niskie ciśnienie, które mam zazwyczaj, ostatnio na wizycie miałam 63/90 ;/
W sumie może powinnam zmierzyć ciśniene przy takich bólach są dysfunkcyjne, stąpanie po ziemi mnie boli :p a ciężko tak, bo do pracy iść muszę a to za wczesny etap żeby mowic cokolwiek. Swoją drogą kiedy dzielicie się nowina w pracy?

Do góry