Rozumiem Cię, bo chwilę temu sama to przeżywałam. Jeszcze na początku jak zrobiłam test złapałam straszne przeziębienie z podwyższoną temperaturą i dopiero teraz po 2 tygodniach zaczyna odpuszczać. Tydzień temu jak przestały mnie boleć piersi i brzuch to zrobiłam betę i dopiero po wynikach się uspokoiłam. Ja też nie mam jakichś nasilonych objawów - trochę jestem bardziej senna, czasem poboli brzuch albo głowa albo piersi. Na razie zrobiłam badania wszystkie i jeżeli ma się cos wydarzyć to i tak się przed tym nie uchronię w żaden sposób, więc próbuję się nie zadręczać, chociaż nie jest to latwe...Hej dziewczyny gratuluje wszystkim nowym członkiniom
Jak wasze samopoczucie? U mnie dzisiaj mega stres strasznie mnie martwi brak objawów ciążowych, a jestem 5+2 pamietam, że w poprzedniej ciąży, którą poroniłam miałam już lekkie mdłości, wrażliwość na zapachy i ból piersi… a teraz tylko jedna mnie trochę boli i trochę jestem senna :/ myślałam czy zrobić jeszcze raz betę, ale boje się ze tylko bardziej mnie to zestresuje
Jak to u was wygląda?
reklama
LiliankaKornelka
Fanka BB :)
Witamy <3Cześć
Dołączam i ja. Termin 01.09.2023, dzisiaj robiłam powtórkę bety i czekam na wyniki. Zrobiłam też progesteron, powiedzcie w jakim przedziale powinien być w I trymestrze?
Na pewno na wyniku będziesz mieć przedział u mnie (w salve) było 11-44 ng/ml w I trymestrze, ja miałam 30 ng/ml
G
guest-1675184289
Gość
oj znam to uczucie tez należę do tych niecierpliwych. Ale właśnie chyba lepiej iść te kilka dni później jak już będzie serduszko niż nie zobaczyć i się denerwować. Ja z córka latałam już od 5. tygodnia i tylko więcej nerwówJa co prawda mam zadzwonić dzień wcześniej, że rano będę i mogłabym iść nawet w poniedziałek.. ale wiem, że jak pójdę w czwartek to więcej będzie widać bo to będzie 6+3 - a i tak mam już nakaz brać luteinę pod język 2 razy dziennie
Chyba zostaje pić melisę i próbować zając sobie czymś głowę
LiliankaKornelka
Mnie to aż wstyd, że tak panikuje jeszcze mam obecnie w pracy taką nudę, że 8h nie mam co robić - więc siedzę w Internecie i czytam różne fora
Ale czasami podnoszą na duchu, bo czytam też Lipcowe mamy 2023 i jest parę dziewczyn, które nie miały objawów a ciąża się rozwija
Ale czasami podnoszą na duchu, bo czytam też Lipcowe mamy 2023 i jest parę dziewczyn, które nie miały objawów a ciąża się rozwija
Werka1911
Początkująca w BB
Mnie to aż wstyd, że tak panikuje jeszcze mam obecnie w pracy taką nudę, że 8h nie mam co robić - więc siedzę w Internecie i czytam różne fora
mała mama
Hej kolorowamama00 ja też mam na wrzesień . Robiłam test druga kreska bardzo blada ale widocznaHej kobietki! Dziś zobaczyłam magiczne dwie kreski.
Termin wyskakuje mi na koniec sierpnia/początek września 2023 więc postanowiłam utworzyć nowy wątek.
Na razie witam się nieśmiało, wiem, że to początek i może być różnie, ale jestem dobrej myśli.
Mam nadzieję, że będzie to miejsce, gdzie będziemy się wzajemnie wspierać podczas ciąży, jak i po niej.
Bez hejtu, krytyki, po prostu na luzie.
Czekam na Was
reklama
Marta_322332
Cześć dziewczyny- chciałam się przywitać, Za mną długa droga - staramy się około 4 lat. Aktualnie mamy po 32 lata Jestem po 1cb, 1 poronieniu w 8 tyg, dwóch transferach IVF. W grudniu owu niczym nie potwierdzona ale po śluzie wiem że była pozno ok 18 grudnia tj 19-20 dc. Pojechaliśmy na wakacje do Meksyku i tak wyluzowaliśmy że wrociliśmy z kimś na pokładzie o czym dowiedziałam się 31 grudnia przez pozytywny test ciążowy i betę 92. 48h pozniej beta była 180 i dziś idę sprawdzić kolejny raz. Mam dobre orzeczucie tym razem