reklama
Otylia.
Fanka BB :)
Mi się wydaje że soda lepsza niż rennie. Sody można używać przy rozszerzaniu diety niemowlakowi wiec raczej bezpieczna ale zaraz poszukam czy ktoś się pochylił przy temacie.Soda mowisz? A to bezpieczne? I ile można max? ja juz na Renie ....
Gratuluję! Ja wczoraj (27 dc) zrobiłam test i wyszła blada kreska, jutro powtórzę test Liczę na dwie grube krechy
PierwszaKochane która to wasza ciąża ???
G
guest-1675184289
Gość
drugaKochane która to wasza ciąża ???
LiliankaKornelka
Druga, pierwsze zatrzymana w 8 tygodniu pod koniec sierpniaKochane która to wasza ciąża ???
Druga. Pierwsza skończona poronieniem zatrzymanym w 7 tygodniuKochane która to wasza ciąża ???
Dziewczyny czy któraś z Was robiła już badania krwi, a głównie glukozę? Mi wyszły 2 pomiary na czczo 93 i 94. Jutro jestem zapisana na teleporadę i prawdopodobnie będę robiła krzywą cukrzycową. Od września się zdrowo odżywiamy, jadłam dietę pro płodnościową z niskim indeksem glikemicznym, byłam też aktywna fizycznie, jestem szczupłą osobą a tutaj takie wyniki :/
G
guest-1675184289
Gość
ja robiłam ogólna morfologię i glukozę tak z tydzień przed zrobieniem testu. Mi cukier wyszedł 89 wiec podobnie jak Tobie ale ja nie robię nic teraz. Krzywą będę robiła w tych widełkach co się wykonujeDziewczyny czy któraś z Was robiła już badania krwi, a głównie glukozę? Mi wyszły 2 pomiary na czczo 93 i 94. Jutro jestem zapisana na teleporadę i prawdopodobnie będę robiła krzywą cukrzycową. Od września się zdrowo odżywiamy, jadłam dietę pro płodnościową z niskim indeksem glikemicznym, byłam też aktywna fizycznie, jestem szczupłą osobą a tutaj takie wyniki :/
reklama
LiliankaKornelka
Ja robiłam, ale czekam na wyniki, bo jakieś opóźnienie mająDziewczyny czy któraś z Was robiła już badania krwi, a głównie glukozę? Mi wyszły 2 pomiary na czczo 93 i 94. Jutro jestem zapisana na teleporadę i prawdopodobnie będę robiła krzywą cukrzycową. Od września się zdrowo odżywiamy, jadłam dietę pro płodnościową z niskim indeksem glikemicznym, byłam też aktywna fizycznie, jestem szczupłą osobą a tutaj takie wyniki :/