reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

G

guest-1675184289

Gość
Hej kobietki! Dziś zobaczyłam magiczne dwie kreski.
Termin wyskakuje mi na koniec sierpnia/początek września 2023 więc postanowiłam utworzyć nowy wątek.
Na razie witam się nieśmiało, wiem, że to początek i może być różnie, ale jestem dobrej myśli.
Mam nadzieję, że będzie to miejsce, gdzie będziemy się wzajemnie wspierać podczas ciąży, jak i po niej.
Bez hejtu, krytyki, po prostu na luzie.

Czekam na Was:)

reklama
Hej, ja dopiero staram się o swojego wrześniaka. Mimo problemów w pracy i dość ciężkiej stracie w lutym tego roku. Dziecko zmarło w moim brzuszku, stojąc nad grobem miałam takie uczucie, że czeka na rodzeństwo ❤️ życzę dużo zdrówka i mam nadzieję, że doczekasz szczęśliwego rozwiązania ❤️
Mimo wszystko jestem już troszkę doświadczona w aspekcie ciąży, badań i innych kwestii związanych z ciążą. Chciałabym także poznać inne sugestie związane z tym tematem od innych mam. Mam nadzieję, że pozwolisz mi dołączyć i będę mogła ewentualnie jakoś pomóc 😀

Hej, ja dopiero staram się o swojego wrześniaka. Mimo problemów w pracy i dość ciężkiej stracie w lutym tego roku. Dziecko zmarło w moim brzuszku, stojąc nad grobem miałam takie uczucie, że czeka na rodzeństwo ❤️ życzę dużo zdrówka i mam nadzieję, że doczekasz szczęśliwego rozwiązania ❤️
bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Również mocno trzymam kciuki za Twoje przyszłe maleństwo ❤️

Mimo wszystko jestem już troszkę doświadczona w aspekcie ciąży, badań i innych kwestii związanych z ciążą. Chciałabym także poznać inne sugestie związane z tym tematem od innych mam. Mam nadzieję, że pozwolisz mi dołączyć i będę mogła ewentualnie jakoś pomóc 😀
hej, jeśli dopiero się starasz o dziecko to może lepiej będzie jeśli dołączysz do grupy Staraczek - są tam dziewczyny na każdym etapie starań, te które dopiero cóż zaczynają ale i te, które starają się od lat. Niestety także te po stratach. Nieoceniona skarbnica wiedzy.

Hej dziewczyny tak trochę się wtrące 😚

Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam cudownie spokojnych dziewięciu miesięcy 😚 cieszcie się ciąża, bo niby to 9 miesięcy ale zleci Wam bardzo szybko. I oby było was na wątku jak najwięcej 😚

Pamiętam jak w lutym zobaczyłam na teście dwie kreski, a dziś te kreski leżą w łóżeczku i mają już 3 miesiące.
I też już myślę jak szybko ten Michał rośnie.

Powodzenia 😚

Hej kobietki! Dziś zobaczyłam magiczne dwie kreski.
Termin wyskakuje mi na koniec sierpnia/początek września 2023 więc postanowiłam utworzyć nowy wątek.
Na razie witam się nieśmiało, wiem, że to początek i może być różnie, ale jestem dobrej myśli.
Mam nadzieję, że będzie to miejsce, gdzie będziemy się wzajemnie wspierać podczas ciąży, jak i po niej.
Bez hejtu, krytyki, po prostu na luzie.

Czekam na Was:)
U mnie dokładnie to samo przełom sierpnia i września.
Dziewczyny na sierpniowkach już na innym etapie dlatego się chętnie tu rozgoszczę.

Mama styczniaka 2006 i lutowej 2022 ❤️

To chyba nie jest wątek dla Ciebie. Są wątki po poronieniu, staraczki, kreski - do wyboru do koloru dla dziewczyn nie będących w ciąży. Autorka ma już jedno dziecko więc raczej wie sporo ciąży, porodzie i noworodku

@Otylia. super, ze już ktoś poza mną tu jest😀

To będziecie tez mieli mała różnice wieku, ja mam roczna córeczkę.
Ale rozumiem, ze w takim razie masz także starszego pomocnika:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry