reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Bylam dzisiaj u nowego gina i chyba już u niego zostaje. Wydaje się jakoś bardziej kompetentny niż porzedni i ma wtyki na Żelaznej u św. Zofii 😆
Pytam się go co ten mój fasol taki mało ruchawy jest, to postukał mnie po brzuchu i od razu zaczął machać odnóżami xD Pobranie krwi do pappy mam 18.02 - 300pln, usg może uda się 23.02 - 250pln 😱 Chyba szybciej splajtuje niż urodzę 😂
O mamuś, u nas pappa 150 zl 🙈

reklama
Ja mam przeczucie ze będzie chłopiec przez te mdłości. W ciąży z córka ich nie miałam. Fajnie byłoby mieć parke, ale wiadomo nieważne co się urodzi będę kochać jak swoje 🤣 w ogóle jestem w szoku ilu Waszych panów/ mężów / partnerów chciało mieć coreczke! Myślałam ze facet to tak standardowo syn i koniec

Musiał przynieść... Dziś tłusty wtorek w SE

Załączniki

• IMG_20210216_195116.jpg
    IMG_20210216_195116.jpg
    894,5 KB · Wyświetleń: 75
Ja mam przeczucie ze będzie chłopiec przez te mdłości. W ciąży z córka ich nie miałam. Fajnie byłoby mieć parke, ale wiadomo nieważne co się urodzi będę kochać jak swoje 🤣 w ogóle jestem w szoku ilu Waszych panów/ mężów / partnerów chciało mieć coreczke! Myślałam ze facet to tak standardowo syn i koniec
Moj chcial cala poprzednia ciaze Karolka, jak sie okazala corka, to laził i biadolił co on bedzie robił z dziewczynką 🤣🤣 a teraz mi mowi " wiesz co..ja jednak bym chcial kolejna corke "😀

reklama
Do góry