reklama
Andzia23
Fanka BB :)
Ja zawsze chciałam najpierw chłopca a później dziewczynkę ale teraz to już mi w sumie obojętnie, najważniejsze właśnie żeby było zdroweA macie jakieś przeczucia co do płci? Albo może inaczej, chlopak czy dziewczynka?jakie pragnienia?
Pytanie na luzie, bo wiadomo, ze aby bylo zdrowe, ale zapewne kazda z nas gdzies tam w glebi marzy sobie....
Ja w porzedniej ciazy baaardzo chcialam córeczke, spełniło sie juz na pierwszych prenatalnych
Teraz mamy 2 chłopakówi dwie dziewczyny, bylo mi zupełnie obojetne, ale od jakiegos czasu chyba bardziej synuś chodzi mi po głowie
E
Ewka34
Gość
Aaaa myślałam że jakoś objawowo ja druga core też czułam jako chłopca i mówiłam jak o chlopcu i mam diabelka terazJak myślę o dziecku to tak w rodzaju męskim nieświadomie. I gdzieś chyba wkrada sie wewnętrzna chęć posiadania drugiego syna❤. U nas w rodzinie same chłopy, u męża też. Będę zaskoczona jak bedzie baba
U
użytkownik lu
Gość
A ja sie nie moge doczekac bardziej sie ekscytuje, tym bardziej, ze mam dwa ostatnia ciaza to mozna poszaleć.Wy też się tak boicie badań prenatalnych jak ja? mam je za tydzień w piątek i chętnie bym na to nie poszła tak strasznie się tego boję
G
gość 202851
Gość
Tak, ja też się boje. Raz, że muszę czekać jeszcze dwa tygodnie, czyli przez dwa tygodnie jakoś muszę wytrzymać. Dwa zwyczajnie boje się ich wyniku, a trzy: będę wtedy w 13+4 i mam nadzieję, że lekarz nie będzie miał kłopotów żeby zrobić wszystkie badania/pomiary czy co tam się wówczas robiWy też się tak boicie badań prenatalnych jak ja? mam je za tydzień w piątek i chętnie bym na to nie poszła tak strasznie się tego boję
Ale trzeba być dobrej myśli
Bardzo się boję. Myśle tez cały czas nad tą płcią...Wy też się tak boicie badań prenatalnych jak ja? mam je za tydzień w piątek i chętnie bym na to nie poszła tak strasznie się tego boję
E
Ewka34
Gość
Boszzzz i znów mnie pali w gardle
U
użytkownik lu
Gość
Tez bede miala drugie w 13+4, z corka tak bylam i lelarz mowil ze na tym etapie wszystko super widac i mozna pomierzyc.Tak, ja też się boje. Raz, że muszę czekać jeszcze dwa tygodnie, czyli przez dwa tygodnie jakoś muszę wytrzymać. Dwa zwyczajnie boje się ich wyniku, a trzy: będę wtedy w 13+4 i mam nadzieję, że lekarz nie będzie miał kłopotów żeby zrobić wszystkie badania/pomiary czy co tam się wówczas robi
Ale trzeba być dobrej myśli
AgnesSweden
Fanka BB :)
To bułka przenna wypelniona masa marcenanowa, bita śmietana I posypana cukrem pudrem. Taki szwedzki pączeko Cię kurde co to jest? wygląda jak ptyś lub ekler? narobiłaś mi smaka na pączka
reklama
A ja mam dopiero za miesiąc, i chętnie bymym już była przed.. Stresuje się, i nie wiem jak dotrwamWy też się tak boicie badań prenatalnych jak ja? mam je za tydzień w piątek i chętnie bym na to nie poszła tak strasznie się tego boję