reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Mi generalnie jest obojętnie. Przeczuwamy z mężem, że będzie dziewczynka. [emoji16] Zobaczymy czy przeczucia się sprawdzą

reklama
A macie jakieś przeczucia co do płci? Albo może inaczej, chlopak czy dziewczynka?jakie pragnienia? 😉
Pytanie na luzie, bo wiadomo, ze aby bylo zdrowe, ale zapewne kazda z nas gdzies tam w glebi marzy sobie....
Ja w porzedniej ciazy baaardzo chcialam córeczke, spełniło sie juz na pierwszych prenatalnych 🥰
Teraz mamy 2 chłopakówi dwie dziewczyny, bylo mi zupełnie obojetne, ale od jakiegos czasu chyba bardziej synuś chodzi mi po głowie 😊
Ja zawsze chciałam najpierw chłopca a później dziewczynkę ale teraz to już mi w sumie obojętnie, najważniejsze właśnie żeby było zdrowe 😊

Jak myślę o dziecku to tak w rodzaju męskim nieświadomie. I gdzieś chyba wkrada sie wewnętrzna chęć posiadania drugiego syna❤. U nas w rodzinie same chłopy, u męża też. Będę zaskoczona jak bedzie baba😁
Aaaa myślałam że jakoś objawowo 😂 ja druga core też czułam jako chłopca i mówiłam jak o chlopcu😂😂😂😂 i mam diabelka teraz 😂😂😂

Wy też się tak boicie badań prenatalnych jak ja? mam je za tydzień w piątek i chętnie bym na to nie poszła tak strasznie się tego boję 😨
Tak, ja też się boje. Raz, że muszę czekać jeszcze dwa tygodnie, czyli przez dwa tygodnie jakoś muszę wytrzymać. Dwa zwyczajnie boje się ich wyniku, a trzy: będę wtedy w 13+4 i mam nadzieję, że lekarz nie będzie miał kłopotów żeby zrobić wszystkie badania/pomiary czy co tam się wówczas robi 🙃
Ale trzeba być dobrej myśli :)

Tak, ja też się boje. Raz, że muszę czekać jeszcze dwa tygodnie, czyli przez dwa tygodnie jakoś muszę wytrzymać. Dwa zwyczajnie boje się ich wyniku, a trzy: będę wtedy w 13+4 i mam nadzieję, że lekarz nie będzie miał kłopotów żeby zrobić wszystkie badania/pomiary czy co tam się wówczas robi 🙃
Ale trzeba być dobrej myśli :)
Tez bede miala drugie w 13+4, z corka tak bylam i lelarz mowil ze na tym etapie wszystko super widac i mozna pomierzyc.

reklama
Do góry