E
Ewka34
Gość
Boszzzz dziewczyny.. Nażarłam się rano winogron.. Jakie ja mam gazy teraz śmierdzące fuuuujjjjj mój mąż teraz albo zasnął albo go zaczadziłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja za to odwrotnie. Wcześniej zajadałam około 1 kg na tydzień a teraz na samą myśl mnie odpycha i bardzo nad tym ubolewam
Nam zgodnie się podoba dla chłopca Marcel, a dla dziewczynki Amelka albo Liliana mąż jeszcze próbował mnie namówić na Zuzię ale kategorycznie odmawiam
Mój brat ma na imię Marcel, to dorosły chłop już, mama opowiadała, że wszyscy pukali się w czoło jak to będzie pasowało do dorosłego człowieka, a pasuje idealnie i zawsze wszyscy wiedzą o kogo chodzi
Ale po co ja w drugim miesiącu ciąży mam zastanawiać się nad cesarka? Przecież jak bedzie wszystko okej to będę sie starała urodzin normalnie a nie cc. Nie będę się kilka miesięcy nad tym zastanowiac a ćwiczyć i tak mam zamiar bo jednak zawsze to mniejszy flak przy jakieś kolwiek aktywności
No właśnie tez po winogronach mam takie gazy, ciekawe toBoszzzz dziewczyny.. Nażarłam się rano winogron.. Jakie ja mam gazy teraz śmierdzące fuuuujjjjj mój mąż teraz albo zasnął albo go zaczadziłam
Ja nic o zastanawianiu się nie pisałam, tylko o zapoznaniu.
Jeśli planujesz SN - to już warto wiedzieć jak ćwiczyć i jak masować i co żeby uchronić się przed pęknięciem/nacięciem krocza. Im wcześniej się zacznie tym lepiej.
Kurcze, u mniesie nie da planowac, jak nie ma wskazan do cc, to nie ma ccJa nic o zastanawianiu się nie pisałam, tylko o zapoznaniu.
Jeśli planujesz SN - to już warto wiedzieć jak ćwiczyć i jak masować i co żeby uchronić się przed pęknięciem/nacięciem krocza. Im wcześniej się zacznie tym lepiej.
Ja to samoJa około 37-37.2