reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Zazdro, ja caly czas sie czulam jakbym miala zemdlec, potem zwymiotowac, na przemian zimno i gorąco...ja nawet z dziecka sie nie cieszyłam [emoji17] patrzylam na nia i nie kodowałam, chcialam juz byc po...
Myślę, że od samego początku się zraziłaś ?może przez te flaki ? Ja tam specjalnie nie patrzyłam w lampy bo wiedziałam co tam mogę zobaczyć [emoji16]

reklama
Dokladnie, po 3 porodach mialam mega brzuch pp coazach, a po ostatnim cc,mam to co opisujesz ..mimo plaskiego brzucha, nad blizna odstaje mi taka oponka, jakby blizna robila takie wglebienie i nie wyglada to fajnie 😔
Moja kol robiła nawet plastykę brzucha z tego powodu ale noe wiele to dało

Ogólnie mam wrażenie, że niektóre matki posiadające x dzieci, które urodziły siłami natury, mają się za jakieś lepsze od tych chodzących na łatwiznę niewdzięcznic, co to nie chcą przyjąc na klate bóli porodowych i rozwalonych dróg rodnych 😂😂😂 Taki dziwny trend w necie zauważyłam. Przydałoby się czasem więcej luzu w kroku 😂😂

Znam plusy i minusy obu możliwości, włącznie z obejrzeniem filmów. Najlepsze w cc jest nacinanie powłok, a później rozrywanie je rękami i świadomość tego, że człowiek to wszystko czuje oprócz bólu.😂😂 No nikt mnie nie zrazi do cc. 😂
Ja miałam znieczulenie ogólne więc obudziłam się Po wszystkim 🤷‍♀😃

Da sie, ale nie wiem od czegoto zalezy...ja mialam znieczulenie od pasa w dół, a kolezanka spała 🙈
Pamiętam jak dostalam znieczulenie i mialam test z lodem, ona sie mnie pyta czy czuje zimno,ja ze tak, a ona "ok tniemy" myślałam, ze sie tam posram za przeproszeniem....a potem glupia ja spojrzałam w lampe 🥴 zobaczyłam falczki po za brzuchem i prawie zjechałam, wszystko zaczelo pipczec, a oni mi dziecko na szyje...masakra, okropnosc, chcialam aby ja wzieli i nie kodowalam co do mnie mówią.. cc mialam o 8 a obudzilam sie w sali sama o 14...bez corki, takze ja wspominam mega niefajnie 😔
Po sn, zaraz po porodzie zero bólu, euforia i dzidzia przy piersi od razu.
Dlatego tak bardzo chcialabym sn...
Po co żeś w lampe patrzyła? 🤣🤣 ja też tak robiłam jak miałam operacje.. 🤣a każdy mówi nie patrz w lampe

Ogólnie mam wrażenie, że niektóre matki posiadające x dzieci, które urodziły siłami natury, mają się za jakieś lepsze od tych chodzących na łatwiznę niewdzięcznic, co to nie chcą przyjąc na klate bóli porodowych i rozwalonych dróg rodnych 😂😂😂 Taki dziwny trend w necie zauważyłam. Przydałoby się czasem więcej luzu w kroku 😂😂
Wybacz, ale teraz wyrazilas sie w dosc prostacki i chamski sposób. Mam za soba porody sn i wyobraź sobie, ze nie mam rozwalonych dróg rodnych, co za pomysł niedorzeczny.
Trend, to cc na zyczenie 😉

Wyluzuj,jak sie na prawde boisz to inna sprawa, ale jest masa kobiet co w ten sposob kombinuja i to mam na mysli piszac, ze to hardcore.
Ja jestem bardzo wyluzowana, po prostu wiem, że za naszymi decyzjami kryją się różne historie i niektórzy, jak mówisz, kombinują, bo nie widzą innego rozwiązania.

reklama
Do góry