reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Ale już nie wspominając o bólu po przecięciu powłoki brzusznej i blizny która mocno odcina się od brzucha hmmm jak to wytłumaczyć nad bizną odstaje mi brzuch i nie za bardzo da się skorygować ćwiczeniami ( jakby blizna się zapadła) .... to już pominę endometriozę która bardzo często powstaje w bliźnie , każdego miesiąca ból taki że noszenie majtek to przekleństwo i to na tyle z minusów 😃
Ja jestem po CC i nie mam takich skojarzeń. :)

reklama
Ale już nie wspominając o bólu po przecięciu powłoki brzusznej i blizny która mocno odcina się od brzucha hmmm jak to wytłumaczyć nad bizną odstaje mi brzuch i nie za bardzo da się skorygować ćwiczeniami ( jakby blizna się zapadła) .... to już pominę endometriozę która bardzo często powstaje w bliźnie , każdego miesiąca ból taki że noszenie majtek to przekleństwo i to na tyle z minusów 😃
Znam plusy i minusy obu możliwości, włącznie z obejrzeniem filmów. Najlepsze w cc jest nacinanie powłok, a później rozrywanie je rękami i świadomość tego, że człowiek to wszystko czuje oprócz bólu.😂😂 No nikt mnie nie zrazi do cc. 😂

Dokladnie, po 3 porodach mialam mega brzuch pp coazach, a po ostatnim cc,mam to co opisujesz ..mimo plaskiego brzucha, nad blizna odstaje mi taka oponka, jakby blizna robila takie wglebienie i nie wyglada to fajnie [emoji17]
A ja nie mam czegos takiego[emoji848] Blizna cieniutka, prawie niewidoczna . Nigdy też mnie tam nic nie ciaglo i nie bolało

Znam plusy i minusy obu możliwości, włącznie z obejrzeniem filmów. Najlepsze w cc jest nacinanie powłok, a później rozrywanie je rękami i świadomość tego, że człowiek to wszystko czuje oprócz bólu.😂😂 No nikt mnie nie zrazi do cc. 😂
Nawet nikt nie zamierza, warto sie przekonać na wlasnej skórze, ale nie majac za soba sn, to i tak zero porównania.

Ja bym jeszcze ta cc przezyla kolejny raz jakby mmie wlasnie uspali, choc potem kolezanka mowila ze zanim doszla do siebie, to tez syna zobaczyła po 8h 🙄

reklama
W szpitalu podczas CC mógł być mój mąż więc już w ogóle super to wspominam. Mam nawet zdjęcie, które zrobiła położna. Wystawie jak tylko będziemy miały grupę prywatną [emoji846]

Do góry