reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
No ja nic mojemu nie nam na walentynki mogę mu dać siebie🤔 ale coś się zaczęło u mnie dziać i mnie trochę strach oblatuje,
Rano brązowe upławy, potem czysto, ale boli mnie znów cały dół ( jak ja to mówię brzydko-podwozie) wargi sromowe spojenie,a zwłaszcza jak siedzę/leżę
Tak jak to opisała któraś koleżanka czuje jak by mi miała macica wypaść tak się ciśnie w dół,ale jest czysto to myślę że przejściowe,

No ja nic mojemu nie nam na walentynki mogę mu dać siebie🤔 ale coś się zaczęło u mnie dziać i mnie trochę strach oblatuje,
Rano brązowe upławy, potem czysto, ale boli mnie znów cały dół ( jak ja to mówię brzydko-podwozie) wargi sromowe spojenie,a zwłaszcza jak siedzę/leżę
Tak jak to opisała któraś koleżanka czuje jak by mi miała macica wypaść tak się ciśnie w dół,ale jest czysto to myślę że przejściowe,
Kurcze ja tak miałam wczoraj 🤔 tyle że bez brudzenia. Zrelaksuj się ❤

U mnie tętno ostatnio było wysokie - 182 w skończonym 11 tyg, ale gin mnie uspokoiła, że tak może być, bo dziecko się bardzo ruszalo, machalo do mnie rączkami i nóżkami i mówiła, że to logiczne, że tętno przy wysiłku maluszka wzrasta i jest inne niż jakby sobie smacznie spał. Oczywiście po powrocie musiałam poszukać info na ten temat, ale aby się niepotrzebnie zestresowalam... W końcu stwierdziłam, że co ma być to będzie, w końcu ona jest lekarzem a nie ja i muszę jej zaufać :)

Daj mu siebie, w zeszłym roku kupiłam sobie bieliznę, zawiązałam kokardkę i rano stanęłam obok choinki, ile radochy było ;-) albo, użyj mojego tekstu: robię mózg i nerki, wątrobę - wszystko dla naszego małego szczęścia ;-) albo też robiłam zrobiłam słoik pełen karteczek o tym, co w nim kocham i codziennie brał jedną.

Noooo😁😁z lodem wchodzi że hoho.
A jakie kupujesz? ;)

reklama
U mnie tętno ostatnio było wysokie - 182 w skończonym 11 tyg, ale gin mnie uspokoiła, że tak może być, bo dziecko się bardzo ruszalo, machalo do mnie rączkami i nóżkami i mówiła, że to logiczne, że tętno przy wysiłku maluszka wzrasta i jest inne niż jakby sobie smacznie spał. Oczywiście po powrocie musiałam poszukać info na ten temat, ale aby się niepotrzebnie zestresowalam... W końcu stwierdziłam, że co ma być to będzie, w końcu ona jest lekarzem a nie ja i muszę jej zaufać :)
U mnie też tak było w poprzedniej ciąży. Synek cały i zdrowy [emoji846]

Do góry