m.am
Fanka BB :)
Dokładnie. Mój syn miał ok 180 i lekarz mówił , że jest okAle to chyba później, na początku jest wysokie.
Dopiero później tętno spada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie. Mój syn miał ok 180 i lekarz mówił , że jest okAle to chyba później, na początku jest wysokie.
Mój też w tym roku nic nie dostanie bo jakoś nie miałam weny . Chyba , że piwo mu kupię [emoji23]Cholera dziewczyny.. Stary kupił mi coś na walentynki właśnie poszedł odebrać, a ja oczywiscie wywaliłam laskę i nawet nie pomyslalam żeby coś mu kupić [emoji3061][emoji51]
Ee spoko, wiem że mój mi coś kupił a ja mu jeszcze nic. Jutro skoczę gdiześ do galerii, to coś mu fajnego dorwę :-)Cholera dziewczyny.. Stary kupił mi coś na walentynki właśnie poszedł odebrać, a ja oczywiscie wywaliłam laskę i nawet nie pomyslalam żeby coś mu kupić [emoji3061][emoji51]
Poczytalam z ciekawosci i faktycznie normy od 110-160 a nawet 150... ale moze lepiej nie czytac u mnie w 8+0 bylo 157.Ale to chyba później, na początku jest wysokie.
Dobre to chociaż? Nigdy nie piłam wina 0,0% :-)Teraz czas na zasłużona lampke wina[emoji23]0%%
Agnieszka, bardzo mocno trzymam kciuki, musi być dobrze!
W Dino dostaniecie maliny świeżeNo to dobrze, xzyli w Poznnaiu maliny są, byle nie mrożone [emoji23]
Się zobaczy bo jutro z córą jadę limuzyną...znaczy się, tramwjaem do centrum, to ogarniemy temat [emoji1787]Świeżutkie świeżutkie :-) myślę, że dorwiesz na tych wszystkich jezyckich, wildeckich etc ryneczkach ewentualnie Spar czy tam Piotr i Paweł zależy gdzie juz nazwę zmienili [emoji23]
Ja dzisiaj zeżarłam prawie całą puszkę brzoskwiń [emoji85]Dziewczyny ale dziś mam apetyt [emoji85] ciągle coś jem [emoji16] właśnie pochłonęłam rolmposa i zagryzam go paluszkami [emoji16]