U
użytkownik lu
Gość
Kiedys lekarz mi powiedział, ze tetno powyzej 160 to juz tachykardia...i ze powinno zaniepokoic lekarza, jestem ciekawa jak to jest i na pewno zapytam o to na nastepnej wizycie. Moze sie cos zmieniło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj na wizycie w 7+5, miałam tetno płodu 159. Lekarz mówił że ok. Potem wiem że wzrasta, a później się stabilizuje. Może te 160 tyczy się późniejszego czasu?Kiedys lekarz mi powiedział, ze tetno powyzej 160 to juz tachykardia...i ze powinno zaniepokoic lekarza, jestem ciekawa jak to jest i na pewno zapytam o to na nastepnej wizycie. Moze sie cos zmieniło
Pamietam ze wlasnie początku, bo później sie stabilizuje i zwalnia, ale to tez bylo jakis czas temu,moze sie cos zmienilo, jak w żywieniu niemowląt, co chwile inne wytyczneJa wczoraj na wizycie w 7+5, miałam tetno płodu 159. Lekarz mówił że ok. Potem wiem że wzrasta, a później się stabilizuje. Może te 160 tyczy się późniejszego czasu?
tak w tej ciążyAle w tej ciąży?
Daj mu siebie, w zeszłym roku kupiłam sobie bieliznę, zawiązałam kokardkę i rano stanęłam obok choinki, ile radochy było ;-) albo, użyj mojego tekstu: robię mózg i nerki, wątrobę - wszystko dla naszego małego szczęścia ;-) albo też robiłam zrobiłam słoik pełen karteczek o tym, co w nim kocham i codziennie brał jedną.Cholera dziewczyny.. Stary kupił mi coś na walentynki właśnie poszedł odebrać, a ja oczywiscie wywaliłam laskę i nawet nie pomyslalam żeby coś mu kupić
Ahh te żywienie i ludzie wokół, każdy mówiący inaczej. Nawet wśród lekarzy itdPamietam ze wlasnie początku, bo później sie stabilizuje i zwalnia, ale to tez bylo jakis czas temu,moze sie cos zmienilo, jak w żywieniu niemowląt, co chwile inne wytyczne
A ja 13+1 . W poprzedniej ciąży byłam tydzień wcześniejJa mam prenatalne 13+4
No to dobrze, xzyli w Poznnaiu maliny są, byle nie mrożone [emoji23]Ja widziałam maliny obok siebie [emoji23] da sie dorwać!
Kiedys lekarz mi powiedział, ze tetno powyzej 160 to juz tachykardia...i ze powinno zaniepokoic lekarza, jestem ciekawa jak to jest i na pewno zapytam o to na nastepnej wizycie. Moze sie cos zmieniło [emoji2368]
No to dobrze, xzyli w Poznnaiu maliny są, byle nie mrożone [emoji23]