reklama
U
użytkownik lu
Gość
Nie później niz 13+6Dziewczyny, wasi lekarze na pewno mają doświadczenie z terminem badań prenatalnych, posłuchajcie ich, wierzę, że wiedza co robią. Wątpię żeby była wielka różnica pomiędzy 11+6 a 12+2, zresztą często nie znamy dokładnej daty owulacji. Poza tym są widełka badanie robimy między 11. a 14. tygodniem nie później niż (i tu jest coś podane, ale nie pamiętam dokładnie )
Masz racje, aczkolwiekja bedac z corka na sam koniec widełek uslyszalam, ze w tym okresie widac duzo wyrazniej
Andzia23
Fanka BB :)
Ja 'przycielam' zdjęcie w edytorze zdjęćWrzucę fotke jak rozkminie jak zmienic format bo za duże
Aurorah
to mamy podobnej wielkości bo ja miałam 3,37cm ale w dniu USG byłam 9+6 chociaż wg USG wiek pokazywał 10+3 super wiadomość, że siedzi daleko od bliznyJa juz po☺uff ale ulga. Dziec zdrowy, żyje. Serduszko 171, i cale 3.29 cm. Leży po drugiej stronie wiec blizna taka sama jaka była
Aurorah
To będzie pierwsza wizyta od tej ostatniej która Ci taki stres przyniosła?Wy tu się zapisujcie na prenatalne a ja myślę o poniedziałkowej wizycie póki co [emoji3][emoji2356]
U
użytkownik lu
Gość
Wejdz w galerie i przytnij fotke , wtedy wejdzieWrzucę fotke jak rozkminie jak zmienic format bo za duże
Witam dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? Nie pisałam wcześniej, bo się bałam... Mam 31 lat, jestem mamą prawie 4 letniego chłopca :-) W minione wakacje poroniłam drugą ciążę (właściwie w 10 tygodniu okazało się, że jest puste jajo płodowe), dlatego teraz aż trudno było mi uwierzyć, zacząć się jakoś cieszyć i napisać tutaj... Ale czytałam Was co jakiś czas :-) Dziś miałam wizytę (jestem w 11+2) i widziałam bijące serduszko, a maluszek nawet rączką ruszał więc uznałam że najwyższy czas zacząć się cieszyć i napisać :-) czy mogę?
Promyczek91
O widzisz wiec skoro lekarz tak Ci nawet powiedział to może to nie jest taki całkiem zabobonMi też tak lekarz mówił, przy pierwszej córce zawsze miałam okolice 170 i podobnie
AgnesSweden
Cholera dziewczyny.. Stary kupił mi coś na walentynki właśnie poszedł odebrać, a ja oczywiscie wywaliłam laskę i nawet nie pomyslalam żeby coś mu kupić
reklama
Promyczek91
Hmm kawe? Jak kawa przecież odwdnia i dlatego do kawy zaleca sie szklankę wody wypicKiedyś dietetyczka mi mowila, ze w tych wszystkich zaleceniach co do picia wody powinno się wyliczać tez zupy i wszystkie inne płyny, kawę itd. Wiec spokojnie, ja chyba raz w życiu wypiłam 3 litry wody w ciągu jednego dnia, jak szlam na usg brzucha.