reklama
Co do kawy to jest ona demonizowana, a w umiarkowanej ilości nie odwadnia, to mitHmm kawe? Jak kawa przecież odwdnia i dlatego do kawy zaleca sie szklankę wody wypic
Majab
Fanka BB :)
Nie później niz 13+6
Masz racje, aczkolwiekja bedac z corka na sam koniec widełek uslyszalam, ze w tym okresie widac duzo wyrazniej
Ja mam prenatalne 13+4
Ja znowu słyszałam że lepiej iść za wcześnie, niż za późno. Zapisałam się na 11+4na fundusz, a dla świętego spokoju jakby było za wcześnie zapisze się prywatnie w około 12 +5. Na wszelki wypadek jakby tamte badanie nie wypaliło. Zawsze to jakieś zabezpieczenie niż potem na szybko szukać terminu. Jak wszystko będzie ok i widoczne to oczywiście nie pójdę na drugie badanie. Myślę że będę się lepiej czuła z tym że mam drugi termin awaryjny.Nie później niz 13+6
Masz racje, aczkolwiekja bedac z corka na sam koniec widełek uslyszalam, ze w tym okresie widac duzo wyrazniej
Ja mam prenatalne 13+4
Promyczek91
Duzy Ktory tydzień masz?Ja juz po☺uff ale ulga. Dziec zdrowy, żyje. Serduszko 171, i cale 3.29 cm. Leży po drugiej stronie wiec blizna taka sama jaka była
Agnieszka19m
TakTo będzie pierwsza wizyta od tej ostatniej która Ci taki stres przyniosła?
Majab
Mi też tak lekarz mówił, przy pierwszej córce zawsze miałam okolice 170 i podobnie
Ja 9+4 serduszko biło 180 ale lekarz mi nic nie mówił że za dużo też się martwiłam później ale wyczytałam że w okolicy 10 tc takie duże tętno jest a później spada
reklama
Promyczek91
Ale w tej ciąży?Ja 9+4 serduszko biło 180 ale lekarz mi nic nie mówił że za dużo też się martwiłam później ale wyczytałam że w okolicy 10 tc takie duże tętno jest a później spada