reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja tez z tych panikujących, pojechałam na IP z brązowym plamieniem to baba prawie mnie wyrzuciła stamtąd. Powiedziała ze przyjeżdża się z krwawieniem... trafiłam na lekarkę diabła 😉 ale uspokoiłam się bo na usg było wszystko w porządku wiec jak masz spać spokojnie a plamienie jeszcze się pojawi to jedz
Wolałabym nie jechać na SOR bo mnie tam zostawią 😟

reklama
Dzien dobry. Miłej niedzieli życzę[emoji4]
U nas w koncu spadl snieg ale jest go tak duzo i wieje i dalej sypie ze i tak z synkiem nie wyjde bo by go do polowy przykryło [emoji23]
Pierwsza taka fajna zima od kilku tak tu w de gdzie mieszkam.

A ja się obudziłam cycki nie bolą. Wieczorem i w nocy jeszcze bolaly. Więc.m.schize że.serduszko przestało bić. Ciekawe wieczorem czy będą.bolec.....

A ja się obudziłam cycki nie bolą. Wieczorem i w nocy jeszcze bolaly. Więc.m.schize że.serduszko przestało bić. Ciekawe wieczorem czy będą.bolec.....
Ja mam dziś to samo... Byłam nastawiona ze ta ciąża będzie inna, zdrowa, donoszona... A dziś wstaje i zero mdłości, zero boli piersi tylko brzuch mnie zaczyna boleć... Ale to chyba że stresu. Do wizyty 20 dni... Zwariuje.
A ty kiedy masz wizytę?

Podpisałam papier ze nie wyrażam zgody na hospitalizacje i już. Ale faktycznie jeśli aż tak bardzo nie plamisz warto poczekać na swojego lekarza
Na razie wczoraj było jednorazowo taki kawa z mlekiem śluz. Dziś sucho narazie. Ale już mi się papier skończył od podcierania i sprawdzania. Czy ktoś jest z okolic Krakowa i wie o jakimś lekarzu który przyjmuje w niedzielę ?

reklama
Na razie wczoraj było jednorazowo taki kawa z mlekiem śluz. Dziś sucho narazie. Ale już mi się papier skończył od podcierania i sprawdzania. Czy ktoś jest z okolic Krakowa i wie o jakimś lekarzu który przyjmuje w niedzielę ?
Na Znanym Lekarzu widzę, że dzisiaj jest dostępny jakiś Andrzej Bałasz, może spróbuj się umówić na wizytę jeśli faktycznie jesteś zaniepokojona i nie chcesz na IP.

Do góry