Elodia
Fanka BB :)
Jeszcze się rozkręcą :-)A ja się obudziłam cycki nie bolą. Wieczorem i w nocy jeszcze bolaly. Więc.m.schize że.serduszko przestało bić. Ciekawe wieczorem czy będą.bolec.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze się rozkręcą :-)A ja się obudziłam cycki nie bolą. Wieczorem i w nocy jeszcze bolaly. Więc.m.schize że.serduszko przestało bić. Ciekawe wieczorem czy będą.bolec.....
U mnie bolą ale glowbie jak staniinmam za dnia na sobie, a jak stanik zdejmę to czasami podczas ruchu, albo jak dotykam/mężu dotyka zeby sprawdzić czy bolą [emoji1787]Ja tak mam niekiedy że cyce przestają boleć na jeden dzień ale później znów wraca ból
Witam dziewczyny tak w ogóle w ten paskudnie wietrzny dzień. Ja dopiero wstałam [emoji85] ale miałam znowu poryty sen [emoji85]
Dzisiaj objawowo lekko tzn cos tam ciągnie w podbrzuszu, no i zaczynam 7+1. Uch. Za 4 dni wizyta. Oby bylo dobrze.
W sumi w czuje się troche jakby mniedzy mna a wiekszoscia z was byla przepasc [emoji1787] wkraczacie w 10/11 tydzien i juz macie duże bobaski, a ja dopiero zaczynam 8, nawet nie widzialam serducha jeszcze, mam nadzieję że w czwartek zobaczę.
15 lutyJa mam dziś to samo... Byłam nastawiona ze ta ciąża będzie inna, zdrowa, donoszona... A dziś wstaje i zero mdłości, zero boli piersi tylko brzuch mnie zaczyna boleć... Ale to chyba że stresu. Do wizyty 20 dni... Zwariuje.
A ty kiedy masz wizytę?
jaka tam przepaść to raptem 2 tygodnie różnicy więc depczesz nam po piętach powodzenia na wizycie! w czwartek na pewno zobaczysz serduszko.W sumi w czuje się troche jakby mniedzy mna a wiekszoscia z was byla przepasc [emoji1787] wkraczacie w 10/11 tydzien i juz macie duże bobaski, a ja dopiero zaczynam 8, nawet nie widzialam serducha jeszcze, mam nadzieję że w czwartek zobaczę.
Ja czyje ból lekki tylko w nocy i z dzidzi wszytsko okeyJeszcze się rozkręcą :-)
Mam podobnie wg OM 7+1 wg USG 6+4, wrzesień ma 30 dni więc w tej grupie może być miesiąc różnicy między nami, ktoś może mieć termin na 1 września a ktoś inny na 30 wrześniaWitam dziewczyny tak w ogóle w ten paskudnie wietrzny dzień. Ja dopiero wstałam [emoji85] ale miałam znowu poryty sen [emoji85]
Dzisiaj objawowo lekko tzn cos tam ciągnie w podbrzuszu, no i zaczynam 7+1. Uch. Za 4 dni wizyta. Oby bylo dobrze.
W sumi w czuje się troche jakby mniedzy mna a wiekszoscia z was byla przepasc [emoji1787] wkraczacie w 10/11 tydzien i juz macie duże bobaski, a ja dopiero zaczynam 8, nawet nie widzialam serducha jeszcze, mam nadzieję że w czwartek zobaczę.
Nie jesteś sama Ja mam 7+6 i żadnego usg jeszcze nie miałam wiec kompletnie nie wiem co się dzieje u mnie w środku. I też mam wizytę tak jak Ty w czwartek, i w końcu prywatnie więc w końcu już coś zobaczęWitam dziewczyny tak w ogóle w ten paskudnie wietrzny dzień. Ja dopiero wstałam [emoji85] ale miałam znowu poryty sen [emoji85]