reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja też dziś lipa. Ciągnie mnie macica jak głupia, oczy mi się kleją. Mam nadzieję, że jak mój wróci to z psem wyjdzie bo ja się nie nadaje.
Mojego wlasnie wygoniłam samego z lsem, chociaż ten spacer z reguly chodzilismy razem. Opadlam z sił, zaraz zasnę chyba bo oczy już mam małe jak jakis Chińczyk [emoji1787]

Hej dziewczyny. Co tam?
U mnie dobrze, 10 tydzień dzisiaj zaczęłam i czuje się już coraz lepiej [emoji6] nie ma mnie tu często, bo siedzę na fb na grupie i tam odpisuje [emoji23]

Hej. Ja jutro mam zakończony pełny 7 tydzien, czyli w sumir zaczynam 8 od jutra [emoji15] fajnie że czujesz się lepiej, ja za to w drugą stronę. Zaczynają mi się hustawki nastrojów i podwaja się sennosc.

Cholipka ciekawe jal i mnie będzie 🤔 przecież a tyle kobiet chyba nie jest w ciąży co? 🤔
U mnie było ich jeszcze dużo, pewnie zależy od sklepu. Powiem wam, że dżinsy są świetne, były przecenione na 39,99, są mięciutkie i naprawdę wygodne. Leginsy też ok, te pojedyncze - podwójnie pakowane jakieś krótkie mi się wydawały.

U mnie na obiad łosoś z frytkami i surówką, właśnie się piecze w piekarniku. I co zrobiłam? Ogarnął mnie taki smak na mini twistery z KFC że wsiadłam w samochód i po nie pojechałam[emoji85] i łososia oczywiście nie zmieszcze. I gdzie tu logika?

Hahahahahhha😅😅😅😅
U mnie jedna waga pokazuje 74 (zwykła analogowa tradycyjna), a elektroniczna 79 [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] dlatego zdecydownaie wolę zwykłą wagę [emoji1787][emoji1787][emoji1787] u męża ten rozstrzał jest mniejszy, bo jakies 2 kilo tylko [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ale lepszy numer. Wzi@ł psa na ręce celem zobaczenia ile pies waży, potem zszedl z elektronicznej i wszedl sam. I co? Waga nez zmian [emoji1787][emoji1787][emoji1787] chyba elektroniczną musimy wymienić na nową

Dziewczyny widzę, że chyba wszystkie takie śnięte dziś jesteśmy [emoji85] nawet jakoś mało piszemy .
Ja jeszcze chyba nie miałam tak fatalnego dnia..nie nadaję się do niczego [emoji85]

reklama
Dziewczyny te z was które wymiotują co jecie? zastanawiam się co zrobić na obiad żeby przeżyć i nie mieć powtórki z rozrywki 😭 czy to jest taka reguła jak przy zatruciu pokarmowym że tylko kleiki i suchary?
Jem to, na co akurat mnie najdzie. Kanapka z serem i ketchupem, krakersy, ryż z warzywami, naleśniki, ale to i tak nie daje gwarancji. Zazwyczaj jak wymiotuje, to robi mi się lepiej.

Do góry