Nalia91
Fanka BB :)
Ja też tak mam niestety częstoMam tak samo z jedzeniem, niby bym zjadła a jak pomyślę o tym to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak mam niestety częstoMam tak samo z jedzeniem, niby bym zjadła a jak pomyślę o tym to
Biło 115 na minutęJa miałam owulacje 24.12 na 99% bo byłam na monitoringu. A na tej wizycie biło już serduszko? U mnie tak
Ja wczoraj podwójnego wieśMaka opitoliłam i kręcone frytki z sosem śmietanowym .... ale nie smakował tak jak dawniejA i zapomnialam dodać MC donald też mi pomaga, jak jest kryzys to czizik wjedzie. Oni to chyba muszą tam dodawać antywymiotne składniki haha bo czy kiedyś kac czy teraz mdłości po maczku nigdy nie wymiotowałam
Ja wczoraj podwójnego wieśMaka opitoliłam i kręcone frytki z sosem śmietanowym .... ale nie smakował tak jak dawniej [emoji22]
W 20 tygodnij większość z nas juz bedzie ruchy czula [emoji3059]Wiecie co? Fajnie by było jakby był już tak 20 tydzień [emoji848][emoji848][emoji848] kiedy to będzie? Za jakieś 3 miesiące?[emoji16]
Po połowie to już z górki poleci będziemy wyprawkę kompletować sprzątać po kątach szykowac, prasować, no po prostu wić gniazdko [emoji2963][emoji188][emoji480]