reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Odpowiedz na pytanie stresować sie czy nie zawsze ode mnie bedzie brzmiała: NIE! Mniej stresu dziewczyny serio ❤️❤️❤️
Jest plamienie stres nie ma stres, są objawy stres nie ma objawów stres, cyce bolą? Stres, nie bola tez sie postresujemy :-)
Serio dajmy sobie więcej luzu i wyrozumiałości to nowy etap dla nas i nie ma potrzeby sie nakręcać pewnie mamy maluchów i nie maluchów potwierdzą, że ciąża ciąży nierówna 💪🏻❤️ dużo siły i mniej nerwów!!!!

Niestety u mnie w moczu wykryto bakterie 'dość liczne' i się z mężem zastanawiamy czy czasem nie pomylili naszych 'pojemniczków', on również robił badanie bo w tamtym tygodniu właśnie miał problem z pęcherzem i wyszły mu bakterie. A mówił mi że podobno podpisali tylko nazwiskiem :o a przecież mamy takie same. Myślicie ze mogli się pomylić?
U mnie dodatkowo oprócz nazwiska jest przyklejany kod kreskowy na kubeczek

Dziewczyny te z was które wymiotują co jecie? zastanawiam się co zrobić na obiad żeby przeżyć i nie mieć powtórki z rozrywki 😭 czy to jest taka reguła jak przy zatruciu pokarmowym że tylko kleiki i suchary?

reklama
Do góry