Elodia
Fanka BB :)
Ooo dobre, ja ostatnio zanurzałam parówki w Danio, pyszne bylySpełniłam pierwsza ciążową zachciankę, śledź a później bita śmietana zjedzone, mniam [emoji1786][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo dobre, ja ostatnio zanurzałam parówki w Danio, pyszne bylySpełniłam pierwsza ciążową zachciankę, śledź a później bita śmietana zjedzone, mniam [emoji1786][emoji16]
Dziś 6+4Trzymaj się kochana, odpoczywaj i wstawaj tylko do kibelka. Odpuść sobie prace domowe na jakiś czas, dopóki Ci się nie uspokoi. A na jakim etpaie ciąży jesteś?
ja też chcę privateTak ciebie mam na liście [emoji4]Napisz prosze do mnie na pv. Ile masz lat kiedy termin ile dzieci i jak masz na imie [emoji6]Oo faworki ale mk smaka narobilas. A dalabys przepis sprawdzony? Ja jeszcze nigdy nie robiłam ale chyba czas najwyzszyJedyny plus w tym roku ze z synem w domu siedze. Mniej stycznisci z covid mniej stresu. Obys jednak nie byla zarazona trzymam kciuki i nie stresuj sie [emoji1320][emoji11]
Ja pierwsza wizytę miałam 29.01, kolejna mam 12.02, wiec po dwóch tygodniach. U mnie nie było jeszcze słychać serduszka, a był to 6tc, teraz mam się zgłosić z badaniami już do niego. Kartę ciąży już mam założonaHej co do grupy ścisłej tez jestem chętne jak nie ma mnie na liście. A po za tym mam pytanie do was co ile macie wizyty? Ja byłam na jednej w piątek. Teraz mam zrobić cała listę badań i za 5 tygodni na pappa ale czy nie uważacie ze taka przerwa od wizyty jest dobra ? To moja pierwsza ciąża. Myślałam ze częściej może będę się z lekarzem widywać ale jak twierdzi ze jest na tym etapie dobrze to może nie powinnam się martwić a i nie założyła mi karty ciążowej jeszcze. Dodam ze dziś jest 7 tyd i 3 dzień. Pozdrawiam
Ja na poczatku mialam obawy, a im bliżej 7+6, to nerwy napięte, bo wtedy sie moj koszmar w straconej ciąży zaczal. Ale dzieki grupie wierzę, że nawet jesli plamienia u mnie nie dja boże wystąpią, to dam radę i dzidzia wyjdzie dopiero we wrześniu.Kochana nie porównuj jednej i drugiej ciąży !!! Wiem ze łatwo mi mówić bo sama tak robie ! Ale bie martw się bo to szkodzi dzidzi ! Serduszko bije wiec jest okey [emoji3590]
Kupiłam polecam, dla mnie fajnyDziewczyny kiedyś tutaj się przewijał temat segregatora mamyginekolog, gdzie wy to kupowałyście? ja na stronie jej sklepu nie widzę, żeby to było dostępne.
Hej co do grupy ścisłej tez jestem chętne jak nie ma mnie na liście. A po za tym mam pytanie do was co ile macie wizyty? Ja byłam na jednej w piątek. Teraz mam zrobić cała listę badań i za 5 tygodni na pappa ale czy nie uważacie ze taka przerwa od wizyty jest dobra ? To moja pierwsza ciąża. Myślałam ze częściej może będę się z lekarzem widywać ale jak twierdzi ze jest na tym etapie dobrze to może nie powinnam się martwić a i nie założyła mi karty ciążowej jeszcze. Dodam ze dziś jest 7 tyd i 3 dzień. Pozdrawiam
ja miałam pierwsza 14 stycznia teraz mam z wynikami badań się stawić 9 lutego i założy mi kartę jak będzie ok serduszko na pierwszej wizycie już byloJeśli wszystko będzie ok, to mam
Mnie kusi bardzo, po następnej wizycie jak bedzie serduszko i założy mi kartę ciąży, to się w niego planuję zaopatrzyćKupiłam [emoji4] polecam, dla mnie fajny [emoji4]