Hej co do grupy ścisłej tez jestem chętne jak nie ma mnie na liście. A po za tym mam pytanie do was co ile macie wizyty? Ja byłam na jednej w piątek. Teraz mam zrobić cała listę badań i za 5 tygodni na pappa ale czy nie uważacie ze taka przerwa od wizyty jest dobra ? To moja pierwsza ciąża. Myślałam ze częściej może będę się z lekarzem widywać ale jak twierdzi ze jest na tym etapie dobrze to może nie powinnam się martwić a i nie założyła mi karty ciążowej jeszcze. Dodam ze dziś jest 7 tyd i 3 dzień. Pozdrawiam
reklama
E
Ewka34
Gość
Odpoczywaj kochana, leż i nie przemęczaj sie ❤❤❤Dziewczyny potrzebuje dziś dobrego słowa
Zaczęłam plamić, pojechałam do lekarza wieczorem i u lekarza przed badaniem USG zaczęłam krwawić na USG jest dzidziuś i jest serduszko ale krwawię cały czas brałam od początku ciąży luteine 100 a teraz dostałam duphaston. Jest mi źle i ciężko. Pierwsza ciążę straciłam w podobnym czasie nie wiem co będzie dalej..
Życzę wam wszystkim dużo zdrowia i zero nerwów w ciąży i po ciąży
Promyczek91
Fanka BB :)
Paulina proszę również o dołączenie do tajnej grupy
Kurde chyba też nie bede robić tych pappa. Za bardzo panikuje jakby mnie miało wprowadzic coś w błąd to miałabym cała ciążę na mega stresie.
Kurde chyba też nie bede robić tych pappa. Za bardzo panikuje jakby mnie miało wprowadzic coś w błąd to miałabym cała ciążę na mega stresie.
U
użytkownik lu
Gość
Nie wiem o co chodzi, bo nie mam sily czytac, ale tez chce do prywatnej
Elodia
Ja byłam w zeszłą środę, serducha nie było jeszcze widać, i miałam się do niej na za dwa tygodnie umówić. Ale w planach mialam pakiet w medicover od lutego, także nastepna wizyta w czwartek za tydzień, tobedzie 7+5, to jiz moze 1,5 cm ludka zobaczęHej co do grupy ścisłej tez jestem chętne jak nie ma mnie na liście. A po za tym mam pytanie do was co ile macie wizyty? Ja byłam na jednej w piątek. Teraz mam zrobić cała listę badań i za 5 tygodni na pappa ale czy nie uważacie ze taka przerwa od wizyty jest dobra ? To moja pierwsza ciąża. Myślałam ze częściej może będę się z lekarzem widywać ale jak twierdzi ze jest na tym etapie dobrze to może nie powinnam się martwić a i nie założyła mi karty ciążowej jeszcze. Dodam ze dziś jest 7 tyd i 3 dzień. Pozdrawiam
Elodia
Trzymaj się kochana, odpoczywaj i wstawaj tylko do kibelka. Odpuść sobie prace domowe na jakiś czas, dopóki Ci się nie uspokoi. A na jakim etpaie ciąży jesteś?Dziewczyny potrzebuje dziś dobrego słowa [emoji3525]
Zaczęłam plamić, pojechałam do lekarza wieczorem i u lekarza przed badaniem USG zaczęłam krwawić [emoji3525] na USG jest dzidziuś i jest serduszko ale krwawię cały czas [emoji3525] brałam od początku ciąży luteine 100 a teraz dostałam duphaston. Jest mi źle i ciężko. Pierwsza ciążę straciłam w podobnym czasie [emoji3525] nie wiem co będzie dalej..
Życzę wam wszystkim dużo zdrowia i zero nerwów w ciąży i po ciąży [emoji1696]
Elodia
Tak. Ta grupa jest magiczna. Nie liczę ile tu krwawień, plamień, czarnych scenariuszy było, a zdarzał się cud i wszystko jest ok :-)A co powiedział lekarz?
Historie na tym forum pokazują, że zazwyczaj wszystko kończy się dobrze
reklama
Marcelina007
Ja też mam dziś 7+3 i przed prenatalnym mam jeszcze jedną wizytę. Byłam u lekarza tydzień temu i mi powiedział że jak chce to mogę jeszcze przyjść przed tym 12 tygodniem ale że i tak ta wizyta na 12 tydz jest najważniejsza. Jak wszystko przebiega u ciebie ok to myślę że wystarczyHej co do grupy ścisłej tez jestem chętne jak nie ma mnie na liście. A po za tym mam pytanie do was co ile macie wizyty? Ja byłam na jednej w piątek. Teraz mam zrobić cała listę badań i za 5 tygodni na pappa ale czy nie uważacie ze taka przerwa od wizyty jest dobra ? To moja pierwsza ciąża. Myślałam ze częściej może będę się z lekarzem widywać ale jak twierdzi ze jest na tym etapie dobrze to może nie powinnam się martwić a i nie założyła mi karty ciążowej jeszcze. Dodam ze dziś jest 7 tyd i 3 dzień. Pozdrawiam