reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Porobiłam sobie w domu dziś bo w weekend mi się nie chciało a łazienka wręcz błagała o sprzątanie [emoji23] i po niby małym wysiłku brzuch mnie ciągnął strasznie, aż się przeraziłam.. Okazało się że dwójeczka idzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] po tym mi przszlo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Hahahahaha ja miałam taką pobudkę dzisiaj [emoji23][emoji23][emoji23] zaparcie minęło jak ręka odjął [emoji23]

Ad 1. Dziewczyny często polecają produkty firmy Mustela
Ja zamówiłam sobie krem mustela właśnie, czy zapobiegnie rozstępom? - nie wiem, raczej wątpię bo jak rozstępy się pojawia to zaden krem im nie pomoże tak myślę. Należy nawilżać, natłuszczać skórę i tyle nam pozostaje ☺️

Dobrze że jakieś objawy mamy, to jest dobry omen.

Swoją drogą, robę sobie maraton: Omen, Omen 2, Omen 3. Uwielbiam te filmy. Stare horrory. Teraz mam czas na oglądanie w końcu, a w kolejce za dnia ze 40 ksią_ek nieprzeczytanych, główniw mojego ukochanego Kinga i Robina Cooka
emoji3059.png

Robin Cook <3
polecam Tess Geritsen oraz Christer Mjåset

Ja mam jakas pokręcona głowę. Niby czuje że tym razem będzie ok, jestem spokojniejsza a boje się zamówić witaminy i wykupić receptę "na darmo". Niby mam leki i zastrzyki do czwartku i w czwartek rano wizytę prywatną. A receptę mam z NFZ. I tak boje się iść kupić żeby w czwartek.nie spadł grom z jasnego nieba . [emoji2356][emoji1745][emoji38]

reklama
Do góry