E
Ewka34
Gość
Mądra decyzja też bym nie wróciła nienawidzę takich ludzi..No cieszę się ale jednocześnie czuje się strasznie oszukana... Jedno jest pewne co by się nie działo to nie wrócę tam więcej....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mądra decyzja też bym nie wróciła nienawidzę takich ludzi..No cieszę się ale jednocześnie czuje się strasznie oszukana... Jedno jest pewne co by się nie działo to nie wrócę tam więcej....
Ja bym na twoim miejscu też tak zrobiła. Praca w takiej atmosferze to nie praca tylko męczarnia.No cieszę się ale jednocześnie czuje się strasznie oszukana... Jedno jest pewne co by się nie działo to nie wrócę tam więcej....
No jak się okazało z niezłą menda [emoji846]serio się nie spodziewałamDobrze że wyszło jak wyszlo,przynajmniej wiesz z kim masz do czynienia [emoji846]
Hahahahaha ja miałam taką pobudkę dzisiaj [emoji23][emoji23][emoji23] zaparcie minęło jak ręka odjął [emoji23]Porobiłam sobie w domu dziś bo w weekend mi się nie chciało a łazienka wręcz błagała o sprzątanie [emoji23] i po niby małym wysiłku brzuch mnie ciągnął strasznie, aż się przeraziłam.. Okazało się że dwójeczka idzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] po tym mi przszlo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Takiie mendy się dobrze ukrywająNo jak się okazało z niezłą menda [emoji846]serio się nie spodziewałam
Ja zamówiłam sobie krem mustela właśnie, czy zapobiegnie rozstępom? - nie wiem, raczej wątpię bo jak rozstępy się pojawia to zaden krem im nie pomoże tak myślę. Należy nawilżać, natłuszczać skórę i tyle nam pozostajeAd 1. Dziewczyny często polecają produkty firmy Mustela
Dobrze że jakieś objawy mamy, to jest dobry omen.
Swoją drogą, robę sobie maraton: Omen, Omen 2, Omen 3. Uwielbiam te filmy. Stare horrory. Teraz mam czas na oglądanie w końcu, a w kolejce za dnia ze 40 ksią_ek nieprzeczytanych, główniw mojego ukochanego Kinga i Robina Cooka
Tess jest super, bardzo szybko się ją czyta :-) ale tego Christera nie kojarzę, obadam... To jakiś skandynawski autor? :-)Robin Cook polecam Tess Geritsen oraz Christer Mjåset
Norweski, neurochirurgTess jest super, bardzo szybko się ją czyta :-) ale tego Christera nie kojarzę, obadam... To jakiś skandynawski autor? :-)