A Ty kiedy masz kolejna wizytę? ja 12.02 i chyba jajo zniosę do tej poryKochana nie przejmuj się . Ja byłam wczoraj 5+5 ijefyne co widziałam to pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy na następnej pewnie fasolek pokaże ci piękne serducho
reklama
Zestresowalam sie na tyle ze juz sama nie wiedzialam co jest czym. Jak zobaczylam ze cos jest podwyzszone to juz panikaA czy to nie są czasem przeciwciała na cytomegalie?
Moja też pierwsza, więc specjalista nie jestem, ale ja też chodzę prywatnie i mimo że mam wypisane skierowanie na druczku z innego laboratorium (jak mniemam muszą mieć jakąś współprace, bo wszystko na nim wypisuje) to robię w innym do tamtego mam za daleko, może byłyby jakieś zniżki (?) w tym wpisanym przez nią, ale szczerze to tamte laboratorium jest duzo droższe niż moje, więc pewnie koniec końców wyszloby mi to samo idę więc do swojego i nigdy nic mi nie mówiła, że źle, bo wcześniej też tak robiłamJa w poniedziałek mam wizytę u Pani ginekolog i właśnie jestem ciekawa jakie badania dostane do wykonania.Mam jeszcze pytanie-możecie się śmiać ale jestem ciemna w tym temacie (to moja pierwsza ciąża) jak dostajecie skierowanie na badania krwi i moczu to musicie je wykonać w konkretnym miejscu? Czy może to być laboratorium albo szpital wybrany przez nas? Ja chodzę do ginekologa prywatnie i właśnie się tak zastanawiam jak to będzie wyglądać
Możesz w kilka dni, ale chyba lepiej zrobic od razu wszystko, jedno uklucie i z głowy [emoji28]A możecie mi kochane powiedzieć jak mam ta listę badań to muszę wszystko zrobić do następnej wizyty. Tak. Ale czy mogę te badania zrobić w ciągu kilku dni nie wszystko w jeden dzień? [emoji14][emoji85] dobry jak głupie pytanie [emoji23]
Danusia92xx
Fanka BB :)
Ja mam termin na 22.09 . Aktualnie 6+2 .
Dziękuję Wam ♡ Dobrze że jest takie forum. Kto zrozumie lepiej niż kobiety w tym samym stanie tego samego czasu
A ma któraś termin na 21 wrzesień lub coś ok tego?
Ja i tak nie widziałam jeszcze zarodka nie wiem czy serduszko zabiło.
W grudniu siostra od narzeczonego poroniła w 7 tygodniu, była na czyszczeniu musi 3 miesiące odczekać do następnych starań. Dlatego jak u mnie będzie okej wszytsko to prędko jego rodzina sie nie dowie, nie chce robić przykrości Wszystko sie tak poskładało w jednym czasie prawie...
A możecie mi kochane powiedzieć jak mam ta listę badań to muszę wszystko zrobić do następnej wizyty. Tak. Ale czy mogę te badania zrobić w ciągu kilku dni nie wszystko w jeden dzień? [emoji14][emoji85] dobry jak głupie pytanie [emoji23]
Lepiej pobrać za jednym razem. Jeszcze nas dużo badań czeka w ciąży, wiec trzeba szanować żyły
Paulynka224
Zaangażowana w BB
Ja mam 8 lutego , miałam mieć 11 ale nie mam akurat jak u niego się wstawić , wiec musiałam w tej samej klinice zmienić na jego kolegę po fachu No mój doktorek teraz będzie przyjmował tylko w czwartki na terenie miasta gdzie mieszkam a to dla mnie za mało , jeżeli coś się stanie niespodziewanego człowiek nie wie Wiec potrzebuje kogoś kto więcej w pracy niż jeden jestA Ty kiedy masz kolejna wizytę? ja 12.02 i chyba jajo zniosę do tej pory
Promyczek91
O super Wg lekarza u mnie 21.09 wg kalkulatorów to 20.09 A pierwsza ciąża?Ja mam termin na 22.09 . Aktualnie 6+2 .
Danusia92xx
Piatka . U nas w marcu byłby rok od pierwszych staran. A udalo sie za ósmym stymulowanym cyklem .
Witaj wśród nas :-)
Nam się udało za 9 cyklem dopiero.
Wy tu w większości już na etapie conamniej 7+1-7+6 i wyżej [emoji23] ja jutro 6+0 dopiero.
reklama
Danusia92xx
U mnie według om 19.09 a według dzidziola ten 22.09 . Druga. Mam już w domu siedmiolatke
O super Wg lekarza u mnie 21.09 wg kalkulatorów to 20.09 A pierwsza ciąża?