reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja w poniedziałek mam wizytę u Pani ginekolog i właśnie jestem ciekawa jakie badania dostane do wykonania.Mam jeszcze pytanie-możecie się śmiać :D ale jestem ciemna w tym temacie (to moja pierwsza ciąża) jak dostajecie skierowanie na badania krwi i moczu to musicie je wykonać w konkretnym miejscu? Czy może to być laboratorium albo szpital wybrany przez nas? Ja chodzę do ginekologa prywatnie i właśnie się tak zastanawiam jak to będzie wyglądać :)
Moja też pierwsza, więc specjalista nie jestem, ale ja też chodzę prywatnie i mimo że mam wypisane skierowanie na druczku z innego laboratorium (jak mniemam muszą mieć jakąś współprace, bo wszystko na nim wypisuje) to robię w innym :) do tamtego mam za daleko, może byłyby jakieś zniżki (?) w tym wpisanym przez nią, ale szczerze to tamte laboratorium jest duzo droższe niż moje, więc pewnie koniec końców wyszloby mi to samo :) idę więc do swojego i nigdy nic mi nie mówiła, że źle, bo wcześniej też tak robiłam :)
A możecie mi kochane powiedzieć jak mam ta listę badań to muszę wszystko zrobić do następnej wizyty. Tak. Ale czy mogę te badania zrobić w ciągu kilku dni nie wszystko w jeden dzień? [emoji14][emoji85] dobry jak głupie pytanie [emoji23]
Możesz w kilka dni, ale chyba lepiej zrobic od razu wszystko, jedno uklucie i z głowy [emoji28]

@Asju a jak Twoja dzisiejsza wizyta? Wszystko ok? Może pisałaś, ale kurczę jak wchodzę na forum wieczorem to mam z 20 stron do nadrobienia i nie jestem na bierząco hehe

Ja mam termin na 22.09 :). Aktualnie 6+2 :).
Dziękuję Wam ♡ Dobrze że jest takie forum. Kto zrozumie lepiej niż kobiety w tym samym stanie tego samego czasu :)
A ma któraś termin na 21 wrzesień lub coś ok tego? :)
Ja i tak nie widziałam jeszcze zarodka nie wiem czy serduszko zabiło.
W grudniu siostra od narzeczonego poroniła w 7 tygodniu, była na czyszczeniu musi 3 miesiące odczekać do następnych starań. Dlatego jak u mnie będzie okej wszytsko to prędko jego rodzina sie nie dowie, nie chce robić przykrości :( Wszystko sie tak poskładało w jednym czasie prawie...

A możecie mi kochane powiedzieć jak mam ta listę badań to muszę wszystko zrobić do następnej wizyty. Tak. Ale czy mogę te badania zrobić w ciągu kilku dni nie wszystko w jeden dzień? [emoji14][emoji85] dobry jak głupie pytanie [emoji23]

Lepiej pobrać za jednym razem. Jeszcze nas dużo badań czeka w ciąży, wiec trzeba szanować żyły ;)

A Ty kiedy masz kolejna wizytę? 😘 ja 12.02 i chyba jajo zniosę do tej pory 😱
Ja mam 8 lutego , miałam mieć 11 ale nie mam akurat jak u niego się wstawić , wiec musiałam w tej samej klinice zmienić na jego kolegę po fachu No mój doktorek teraz będzie przyjmował tylko w czwartki na terenie miasta gdzie mieszkam a to dla mnie za mało , jeżeli coś się stanie niespodziewanego człowiek nie wie💁‍♀️ Wiec potrzebuje kogoś kto więcej w pracy niż jeden jest 😌

reklama
Do góry