reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny czy Wy w ciązy macie także przesuszoną skórę i czesem aż swędzi? Ja od chyba 2 tyg po kąpieli mam wrażenie, że skóra jest papierowa. Nie chce używać chemicznych balsamów do ciała ;/ czy któraś z Was ma podobne problemy ? Buziaki Mamusie :*

U mnie dzis 8+6.

reklama
Dziewczyny czy Wy w ciązy macie także przesuszoną skórę i czesem aż swędzi? Ja od chyba 2 tyg po kąpieli mam wrażenie, że skóra jest papierowa. Nie chce używać chemicznych balsamów do ciała ;/ czy któraś z Was ma podobne problemy ? Buziaki Mamusie :*

U mnie dzis 8+6.
hej :) ja mam taki problem ze skórą na twarzy. Swędzi i schodzi, natłuszczam wazeliną na ten moment od czasu do czasu i pomaga. Ja dziś 8+5 ;)

U mnie dzis 8+6.
Kup sobie w aptece ziajke mleczko do ciała dla dzieci ładnie nawilża i jest bezpieczny
Screenshot_20210129-142512.png

U mnie dzis 8+6.
Ja generalnie mega nie lubię się smarować i nigdy praktycznie tego nie robiłam, a skora wiecznie przesuszona.. Używam teraz pod prysznic olejku z bambino z morela i super pachnie, nie jest tłusty, a jednak skóra juz po samym prysznicu lepiej wygląda. Plus teraz zaczęłam już stosować krem na rozstępy (moja mama po ciążach ma ich mnóstwo, ja w okresie dojrzewania też wielu się nabawilam, więc teraz chciałam zacząć działać jak najszybciej). Używam kremu Mustela, bo jest bardzo polecany, można go stosować od początku ciąży i szybko się wchłania. Na ten moment jestem zadowolona i skóra jest na pewno lepiej nawilżona :)

hej :) ja mam taki problem ze skórą na twarzy. Swędzi i schodzi, natłuszczam wazeliną na ten moment od czasu do czasu i pomaga. Ja dziś 8+5 ;)
Też używam czegoś w typie wazeliny , nawilżajace naturalne masełko na te szczególnie suche miejsca. Szukam kosmetyków dla "mam" ale w większości jest info aby używać od 3 m-ca ciąży , nie wiem czemu w sumie... Ciekawe czy ta suchość się utrzyma do końca czy się to jakoś ogarnie :D :)

Kup sobie w aptece ziajke mleczko do ciała dla dzieci ładnie nawilża i jest bezpieczny Zobacz załącznik 1232319
Nie ufam marce Ziaja. Bardzo wiele złego słyszałam o jakości tych produktów a już jak raz mi wejdzie do głowy to już koniec heheh :) Dziękuje jednak za radę i może faktycznie poszukam czegoś dla dzieci zamiast mam. ;)

Ja generalnie mega nie lubię się smarować i nigdy praktycznie tego nie robiłam, a skora wiecznie przesuszona.. Używam teraz pod prysznic olejku z bambino z morela i super pachnie, nie jest tłusty, a jednak skóra juz po samym prysznicu lepiej wygląda. Plus teraz zaczęłam już stosować krem na rozstępy (moja mama po ciążach ma ich mnóstwo, ja w okresie dojrzewania też wielu się nabawilam, więc teraz chciałam zacząć działać jak najszybciej). Używam kremu Mustela, bo jest bardzo polecany, można go stosować od początku ciąży i szybko się wchłania. Na ten moment jestem zadowolona i skóra jest na pewno lepiej nawilżona :)
oo to już go googluje :) dziękuje :)

Nie ufam marce Ziaja. Bardzo wiele złego słyszałam o jakości tych produktów a już jak raz mi wejdzie do głowy to już koniec heheh :) Dziękuje jednak za radę i może faktycznie poszukam czegoś dla dzieci zamiast mam. ;)
Spoko ja ziajke stosuje u mojego dziecka od dłuższego czasu i tylko po tym nie ma uczulenia a próbowałam wielu z tych tańszych ogolnodostepnych 🤔 ale sama też się smarowałam tym mleczkiem i jest fajne :)

Dostalam telefon z labo odnośnie wyników moczu i ponoć są jakieś bakterie, musza zrobić mi przesiew. Branie leków jest bezpieczne gdyby się okazało, ze są potrzebne?

reklama
Do góry