reklama
E
Ewka34
Gość
Ja nie brałam nigdy ale po 3 poronieniach mnie naszłoCzy wy wszystkie bierzecie jakieś witaminy dla ciężarnych?
Ja biorę jod,kwas foliowy i Wit D3 myślałam że to wystarczy tak przynajmniej brałam w poprzedniej ciąży
E
Ewka34
Gość
Truskawki chyba zrobię kompotJá jako dziecko i nastolatka miałam, kiedy trenowałam akrobatykę - w końcu mi zrobili dwie operacje (u mnie wielkie były) i od 20 lat spokój.
Polecam klinikę chirurgii i mikrochirurgii ręki w Trzebnicy k. Wrocławia, po 2. zabiegu nic już nie wróciło. A wciskać można samemu, ale to tylko płyn rozlewa, który i tak się potem zbiera.
A poza tym to wczoraj wieczorem były pierwsze klęczki przy kibelku - taka ulga potem, tylko truskawek żal ;-) w każdym razie mdłości po tym ustały. A senna jestem okropnie. Prowadziłam godzinę zajęcia i po od razu do łóżka. Muszę spać jakieś 14 h na dobę!
nowafalaa
Fanka BB :)
Ja biorę pregna plus na razie. Od września brałam kwas foliowy, a Miesiąc przed ciąża pregna start.Czy wy wszystkie bierzecie jakieś witaminy dla ciężarnych?
Ja biorę jod,kwas foliowy i Wit D3 myślałam że to wystarczy tak przynajmniej brałam w poprzedniej ciąży
Słoneczko świeci
Ja biorę kwas foliowy i witaminę D3, uzgodnie z ginekologiem czy coś poleca dodatkowoCzy wy wszystkie bierzecie jakieś witaminy dla ciężarnych?
Czy wy wszystkie bierzecie jakieś witaminy dla ciężarnych?
Biorę Pregne Plus, a to w sumie to samo, poza tym co wymieniłaś ma jeszcze żelazo (ale ja mam wiecznie anemię) i dha.
Marcelina007
Ja 3 miesiące przed zajściem brałam Prenatal UNO i mam go brać do 12 tygodnia. Wspomagam się żelazem i magnezem jeszcze bo akurat nie ma tego w prenatalu.Czy wy wszystkie bierzecie jakieś witaminy dla ciężarnych?
Danusia92xx
A na co dokladnie ten magnez i dlaczego az tak często ?
Mi kazała brać magne.zin 3razy dziennie. Muszę zamówić razem z witaminami
E
Ewka34
Gość
Ogólnie na skurcze czyli też bóle brzucha no i wpływa też na dzidzie z tego co czytalamA na co dokladnie ten magnez i dlaczego az tak często ?
reklama
Mimimka89
Ja też biorę pregna plus. Wcześniej nic nie brałamJa biorę pregna plus na razie. Od września brałam kwas foliowy, a Miesiąc przed ciąża pregna start.