reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Czy wy wszystkie bierzecie jakieś witaminy dla ciężarnych?
Ja biorę jod,kwas foliowy i Wit D3 myślałam że to wystarczy tak przynajmniej brałam w poprzedniej ciąży

reklama
Já jako dziecko i nastolatka miałam, kiedy trenowałam akrobatykę - w końcu mi zrobili dwie operacje (u mnie wielkie były) i od 20 lat spokój.

Polecam klinikę chirurgii i mikrochirurgii ręki w Trzebnicy k. Wrocławia, po 2. zabiegu nic już nie wróciło. A wciskać można samemu, ale to tylko płyn rozlewa, który i tak się potem zbiera.

A poza tym to wczoraj wieczorem były pierwsze klęczki przy kibelku - taka ulga potem, tylko truskawek żal ;-) w każdym razie mdłości po tym ustały. A senna jestem okropnie. Prowadziłam godzinę zajęcia i po od razu do łóżka. Muszę spać jakieś 14 h na dobę!
Truskawki 🤤🤤🤤🤤 chyba zrobię kompot 😈

Ja biorę jod,kwas foliowy i Wit D3 myślałam że to wystarczy tak przynajmniej brałam w poprzedniej ciąży

Biorę Pregne Plus, a to w sumie to samo, poza tym co wymieniłaś ma jeszcze żelazo (ale ja mam wiecznie anemię) i dha.

Ja 3 miesiące przed zajściem brałam Prenatal UNO i mam go brać do 12 tygodnia. Wspomagam się żelazem i magnezem jeszcze bo akurat nie ma tego w prenatalu.

reklama
Do góry