reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziękuje za nie osądzanie mnie , bo nie raz słyszałam że jestem bezmyślna. Ale nikt mi nie zagwarantuje że jak nie urodzę to przeżyje ani nawet jak urodzę to umrę. Czerniak jest nieprzewidywalny albo się z niego wychodzi albo nie. Teoretycznie po 5 latach uznaje się za zdrowych.....ale są ludzie którzy mają przerzuty po 10 albo 20 latach. Co ma być to będzie. Stres przepracowałam na psychoterapii. Myślę że będzie dobrze. ❤️
Kochana ja tez jestem po leczeniu onkologicznym , 12 lat temu miałam chemię i radioterapię. Sama długo zastanawiałam się czy warto przekazywać geny itd... ale jesteśmy ozdrowieńcami i trzeba isc do przodu i spełniać marzenia :) damy radę i jesteśmy mega silne :) Wszystkie się ułoży :)

reklama
Dziewczyny a jak u Was ze śluzem? Ja mam dość dużo i raczej biały, trochę przezroczysty, ale przed chwila byłam w toalecie i było go dość dużo, cześć biała jak zwykle a trochę takiego jakby żółtego czy jaśniutkiej kawy z mlekiem. Nie wiem sama. Brzuch mnie dziś cmi mocniej niz zwykle i już się denerwuje :/
Od tygodnia kochana tez mam duży napływ śluzu ;) momentami w ciągu dnia to się zastanawiam czy okres nie przyszedł ,takie paranoje 😂 ale mój lekarz mówi ze to normalne 💁‍♀️

Bo widzisz my potrafimy rozmawiać na luzie a uwierz niektórzy mają kij w dupie i nie potrafią być bezpośrednim.. Co za tym idzie obgadują za plecami bo chcą być lepsi a są zerem.. ;)
Nie ma co się kochane przejmować ❤️ Dobrze mieć takie osobki jak wy można się wyżalić , pogadać , przemyślenia swoje zostawić a i nieraz jak można to i pomoc i uspokoić druga osobę i co najważniejsze mieć wsparcie a chyba w tym temacie to jakoś dobrze mieć osoby spoza swojego bliskiego (w realnym świecie ) kręgu 😂❤️

Generalnie to nam się ten cud (ciąża ) trafiła przed samym weselem .
Wesele w maju 1 (jak nas odblokują )
Panieńskie i kawalerskie się już tworzą , a tu taka niespodzianka 🙈
Wiec chyba po wizycie u gina trzeba powiedzieć świadkowej żeby brała pod uwagę lekko geriatryczna potupaje 😂😂❤️

reklama
Do góry